Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Kapten Westergren inför premiären!

21 september 2018 17:45
Herr

Med mindre än ett dygn kvar till herrarnas premiärmatch bort mot IBK Lagan har vi tagit tempen på lagkapten Robin Westergren!


En dag till premiär Robin, känslorna inför det?

Det känns riktigt bra! Försäsongen har varit lång och tuff och vi har verkligen slitit hårt hela sommaren. Jag ser fram emot att börja spela om poängen nu.

Många räknar nog in Warberg som storfavorit till att vinna serien, är det realistiska förväntningar enligt dig?

Det tycker jag absolut att det är. Vi visade förra året att vi är starka och svåra att slå. Det är många spelare som har tagit stora steg jämfört med förra säsongen, både fysiskt och spelmässigt. I år har vi dessutom fått in flera spännande nyförvärv som kommer att göra skillnad.

Vilka andra lag i serien tror du kommer att fightas om kvalplatserna?

Den här säsongen är det flera nya lag för oss som man inte riktigt har koll på, så det är svårt att säga. Skulle jag tippa några som har bra chans att gå till kval skulle jag nog säga Visby, Fagerhult och Strängnäs.

Om du får jämföra med i fjol, vad känns annorlunda med årets upplaga av Warberg?

Den här säsongen har vi tre jämnare femmor. Det kommer inte bara att hänga på ett par spelare som ska göra målen framåt, det är många som kommer producera. Vi har fått in spelare som verkligen höjer de andra i sin omgivning och hittat nya kedjor som trivs bra med varandra.

Vad vet ni om premiärmotståndaren och nykomlingen Lagan och hur skall ni besegra dem?

Personligen har jag inte jättestor koll på Lagan. Vi såg de lite i Växjö på Sibylla Games där de imponerade och gick till final. Kent och Bagarn har gjort ett bra jobb med att kartlägga deras spel och gett oss de förutsättningar vi behöver för att göra en bra premiär mot ett spännande motstånd.

Slutligen, nämn en Warbergare som har sett het ut i veckan och kommer att spela en avgörande roll imorgon!

Har en känsla av att Simon Svensson kommer kliva fram imorgon. Han är ett ständigt hot med sin speed och jag tror Lagans försvarare kommer få en jobbig lördag!

Mer om motståndarna Lagan IBK och läget i laget kommer här på hemsidan imorgon lördag!