Förlust på Gotland

9 oktober 2017 16:46

Det blev en förlust på Gotland för damerna igår där första perioden blev avgörande för hela matchen.

Endre – Warberg 5 – 2 (3-0, 0-1, 2-1)

Skott: 21 – 14 (6-1, 6-8, 9-5)

Startfemma: Hanna Svensson (M), Jeanette Nilsson (B), Amanda Ahola (B), Jenny Dahl (F), Johanna Johansson (F), Malin Arneson (F)

Målskyttar Warberg: Ida Örnqvist, Linn Johansson

Hemmalaget Endre fick snabbt in sitt första mål på Warberg i gårdagens möte och fortsatte sedan att dominera perioden. I andra perioden ökar Warberg och kan ställa upp med spel tillbaka. Warberg reducerar till 3-1 genom ett snyggt uppspel där Therese Arneson passar snett över plan till Ida Örnqvist, som får göra sitt första mål i Warbergströjan.

I tredje perioden får Endre in ytterligare ett snabbt mål och får dessutom utöka sin ledning till 5-1 innan Linn Johansson avslutar matchen med Warbergs andra mål, återigen är det Therese Arneson som står för assisten. Inga poäng med oss hem från Gotland, men ny vecka och därmed nya tag! Till helgen spelar damerna borta mot Jönköping på fredag och hemma på söndag mot Västerås Rönnby.