Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Craftstadens
CRA
Borta
Warberg
WIC

Målfest och femte raka!

27 oktober 2018 20:44
Herr

Herrlaget tog sin femte raka seger när man besegrade Craftstaden Oskarshamn på bortaplan med hela 13-6! Detta trots en chockstart på matchen med 1-5 underläge efter knappt 16 minuter.


Nu är ju inte innebandy som andra sporter som tur är. Ett 1-5 underläge som alltså förvandlas till en sjumålsseger, och detta på 45 minuter. Första perioden var minst sagt händelserik. Åtta mål och fyra utvisningar, varav tre av dessa var till Warberg.

Efter 1-5 målet valde Kent Göransson att byta målvakt, ut med John Fransson och in med Tobias Jernsand. Det får väl med facit i hand ses som ett genidrag, då siffrorna efter det blev 12-1 till Warberg. Ingen skugga över Fransson, men troligen det som behövdes för att väcka Warbergs-spelarna.

Göransson kommenterar själv bytet och matchen som helhet:
John fick en tuff smäll mot huvudet och blev liggande några minuter, och troligen var han inte helt klar i knoppen när han spelade vidare. Det trillade in ett par bollar för mycket, så vi valde att plocka av honom. Efter det tycker jag det är ett lag på banan, och vi kontrollerar matchen fullständigt. Som helhet gör vi en bra bortamatch på en svårspelad plan, och det offensiva spelet får såklart med beröm godkänt.

Är det några spelare du vill lyfta idag?
Anton Birgersson är riktigt bra, plus kedjan med Oliwer Olsson, Tom Carlsson och Oskar Block som gör det bra matchen igenom.

Noterat från matchen:
-Både Oliver Olsson och Vidar Tiren sköt sina första mål för säsongen!

-Kim Clemedtson fortsätter att leverera. Tre mål varav ett på straff.

-Warberg är målglada! Andra matchen i rad med 13 mål i motståndarnas bur.

Warbergs poäng idag:
Anton Birgersson 3+2, Kim Clemedtson 3+0, Oskar Block 2+1, Tom Carlsson 2+1, Mattias Kongstad 1+2, Vidar Tiren 1+0, Oliver Olsson 1+0, Robin Blåberg 0+1, Andreas Jonson 0+1, Simon Svensson 0+1, Joel Berg 0+1.

Nästa match för herrarna spelas söndag den 4:e november när Åby kommer på besök till Sparbanken Wictory Center!