Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Malin gör comeback!

9 september 2018 11:42
DAM

Malin Arneson bestämde sig förra säsongen för att avsluta sin innebandykarriär efter säsongens sista match mot Karlstad. Malin väljer nu att göra comeback.


Du har nu valt att göra comeback och hjälpa laget. Vad var dina tankar när du fick frågan och vad kommer bli viktigt för dig att tillföra truppen? -Patric hörde av sig till mig för ett par veckor sedan och frågade om jag kunde tänka mig att vara med under en period eftersom de är mycket skador i laget just nu. Jag tycker fortfarande de är väldigt kul med innebandy och bryr mig om laget så därför kommer jag att vara med ett tag framöver. Jag hoppas jag kan hjälpa till att framförallt stötta upp försvarspelet. Eftersom jag är så oerhört gammal nu så hoppas jag att jag kan bidra med lite rutin också.

Det är nu klart att Malin kommer att hjälpa till. Hur nöjd är du som sportchef med det tillskottet och vad kommer Malin att bidra med? -Ja det var riktigt skönt att komma överens med Malin Arneson om att hon plockar fram sin klubba igen för att hjälpa laget ett tag framöver. Vi har ju tyvärr haft en del skador i truppen under försäsongen och speciellt på backsidan där det är tänkt att Malin ska förstärka. Malin har ju spelat i SSL de två senaste säsongerna och kommer med sin energi och rutin bidra med många positiva inslag till laget.

Malin kommer att starta dagens träningsmatch mot Malmö FBC 13:00 i Sparbanken Wictory Center. Varmt välkommen tillbaka Malin!