Tre träningsmatcher senare...

26 augusti 2017 16:47
Dam

Den senaste veckan har damerna klarat av ännu tre träningsmatcher och säsongspremiären mot IKSU närmar sig. Vi har fått några kommentarer från assisterande tränare Mikael Nilsson om matcherna.

Warberg - Tjeckiens landslag 6 - 7 Kommentar: Förlust med 6-7 mot ett tempostarkt Tjeckien. Efter en trevande inledning i första perioden så växer vi in i tempot i matchen och har flera chanser till att kvittera Tjeckiens ledning i sista perioden som är våran bästa. Målskyttar: Therese Arneson 2, Jenny Dahl, Ida Örnqvist, Andrea Envall, Camilla Halldén

Malmö - Warberg 9 - 5 Kommentar: Tung match där vi inte alls kommer upp i den intensitetsnivå som behövs för att vi ska kunna utmana Malmö. Vi saknade den aggressiviteten i försvarsspelet som vi haft de tidigare matcherna. En bra lärdom om att vi behöver vara på plats både fysiskt och mentalt när serien börjar. Målskyttar: Therese Arneson (straff), Amanda Johansson 2, Andrea Envall, Malin Arnesson

Warberg - Jönköping 2 - 3 Kommentar: Har även denna match problem med intensitet och att vara hetare än våra motståndare i duellspelet. Vi gör dock en ok sista period. Vi har delar i spelet som vi inte jobbat med än vilket också blir tydligt i den här matchen. Målskyttar: Amanda Johansson och Jeanette Nilsson

Det har alltså blivit tre stycken tunga förluster för damerna vilket visar på att vi inte riktigt är på tårna än. Men vi ger oss inte, träningarna fortsätter och några träningsmatcher återstår. Nästa helg får vi dubbelt besök då Fröjered gästar oss på lördag kl 16:00 och Kalmarsund på söndag kl 14:00. Vi hoppas på bättre lycka nästa helg, vi ses då!