Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

”Vi har tränat på att göra mål”

19 oktober 2018 15:47
DAM

På lördag är det återigen dags för hemmamatch då gotländska Endre kommer på besök. Ett Endre som skrevs upp som en stark utmanare till guldet inför säsongen men där inledningen säkert inte varit enligt egna förväntningar. Sex poäng är inspelade hittills efter vinster mot Karlstad och Örnsköldsvik men förluster mot Pixbo och Dalen. Inför matchen ställde vi några frågor till lagets kapten Camilla Halldén där hon beskriver känslan efter fyra raka förluster, Endre som motståndare och hur träningsveckan sett ut.


Fyra raka förluster hittills men med helt olika skeenden i matcherna, hur går dina tankar så här långt? -Givetvis är det tungt med fyra raka förluster, men serien är lång och det är bara att ta nya tag till varje träning, varje match och jobba ännu hårdare. Det finns en hel del saker för oss att jobba vidare med. Det som trots allt är det viktigaste är att vi vet vad som inte riktigt stämt i matcherna och hur vi ska jobba vidare för att bli bättre.

Senast blev det förlust mot Karlstad med 3-7 i en match där vi tappade greppet i den andra perioden. Hur har ni hanterat den matchen? -Vi har såklart pratat och reflekterat om den matchen i efterhand och kunde raskt konstatera att det finns vissa bitar vi behöver fokusera lite extra på och jobba hårdare med i vårt spel för att få ett bättre utfall i nästa match. Men samtidigt fanns det en del ljusglimtar i matchen och de ska vi absolut ta med oss från matchen

Hur har träningsveckan sett ut? Vad är det för delar i spelet som ni fokuserat lite extra på? -Träningsveckan har varit bra, vi har haft lite skador på en del spelare men tror och hoppas att alla ska finnas tillgängliga till matchen på lördag. Vi har lagt mycket fokus på vårt försvarsspel och positionerna i det. Vi har känt att det har behövts för att få trygghet igen. Sen har vi såklart tränat på att göra mål också.

Nu är det ny motståndare som står på andra sidan i form av Endre. Vad kan sägas om Endre? -Om jag ska vara ärlig så har jag ingen större koll på Endre. Vi vet att dem har några riktigt skickliga spelare men mycket mer än så har jag inte koll på. De kan säkert ha ändrat en del i sitt spel sedan tidigare säsonger dessutom och kommer säkert vara ett topplag i år också.

Vad kommer vara viktiga ingredienser för att vinna matchen? -Jag tror definitivt att nyckeln för att vinna den här matchen är att vi sätter vårt försvarsspel och tar till vara på de chanser vi får, samt lite medstuds för en gångs skull.

Vi önskar Camilla och laget ett stort lycka till. Matchen startar klockan 15:00 nu på lördag och självklart är du välkommen dit för att stötta laget i jakten på första trepoängaren. Kan ni inte komma till hallen kan ni också se den på http://www.sslplay.se.

Fakta

Tabellplacering Warberg 13:e plats med 0 poäng Endre 8:e plats med 6 poäng

Bäste poänggörare Warberg – Andrea Envall 9 poäng Endre – Sara Steen 10 poäng

Resultat förra säsongen Endre – Warberg 5-2 Warberg – Endre 3-2