Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför match mot Fagerhult!

19 januari 2019 11:19
Herr

Seger senast i den svåra bortamatchen mot Visby med 4-2, där ett stabilt försvarsspel lade grunden till seger. Nu väntar seriefyran Fagerhult hemma i Sparbanken Wictory Center som kommer från en seger senast mot Malmö.


Vi har varit lite skadedrabbat de senaste veckorna på ett par spelare och har därför laborerat lite mer i formationerna. Där bland annat Philip Subiabre spelat center de två senaste matcherna och gjort det med bravur, samt att Oliver Olsson klivit ner på backposition. Samtidigt har ett par spelare som ligger på gränsen till att ta en startplats fått lite mer speltid och få visa upp sig i skarpa lägen betydligt mer. Mattias Kongstad och Joel Berg är fortfarande på skadelistan och kommer inte att medverka på söndagens match. Men som ni såg igår så är 16-åriga Filip Erheden klar för oss på dubbellicens från Vinberg som är en ung lovande spelare som ska bli intressant att följa kommande tiden. Kanske kan det vara så att vi får se honom i spel redan på söndag!

I senaste mötet på bortaplan tidigt i höstas så vann vi med 7-4 i en tuff drabbning där Fagerhult var på väg att hämta in ett stort underläge men vi lyckades reda ut det hela. Fagerhults styrkor ligger i omställningsspelet och har seriens bästa Powerplay där de är 72% hittills. Så det gäller att vi håller oss på banan och inte drar på oss massor av utvisningar. En spelare som vi kommer att känna igen är Efraim Björnell som tidigare spelat i Warberg och är en spelare med känsliga handleder och har en fin blick för spelet. Tobias Zälle är också en spelare att hålla ett extra öga på som både bra på att göra mål och spela fram, står idag på 27 poäng fördelat på 14 mål och 13 assist.

Interna poängligan topp tre Warberg: Mattias Kongstad 18+8 Robin Blåberg 13+3 Anton Birgersson 9+14

Matchstart 16.00 söndag 20/1 Sparbanken Wictory Center

Matchen sänds på webben: https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9573