Ny stark insats av damerna

13 september 2018 17:36
DAM

Damlaget mötte under onsdagskvällen Pixbo Wallenstam i Mölnlycke. Ett Pixbo som av tränarna tippats som fyra inför årets SSL.

Matchen var jämn hela vägen och slutade 4-4 efter att Pixbo tvingats ta ut sin målvakt i jakten på en kvittering. Till slut lyckades hemmalaget också kvittera Warbergsledningen och efter matchen sa assisterande tränaren Jonathan Håkansson så här om insatsen:

• Vi spelar på ett kontrollerat sätt, speciellt i första och andra perioden. I den tredje kan Pixbo via ett stort bollinnehav skapa stort och massivt tryck som jag ändå som helhet tycker att vi fredar oss bra mot.

**Warberg hade efter två perioder en ledning med 3-1 via ett energirikt spel där alla spelare var på planen för att försvara hårt och för varandra. **

• Energin i laget var strålande matchen igenom vilket var en del vi pratade om innan matchen, fortsätter Jonathan

Warberg kändes farliga varje gång de kom upp i anfallszon genom sitt sätt att spela bollen snabbt vilket kunde gett fler mål men det skulle stanna vid fyra gjorda mål.

• Vi sökte lite svar som vi känner efter matchen att vi fick. Nu känner vi att vi går in med en positiv känsla och ett sug efter att serien ska dra igång, avslutar Jonathan

Warbergs mål gjordes av Sandra Hawerman, Andrea Envall, Sofia Greftén och Malin Andersson