Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför sista omgången!

8 mars 2018 20:26
Herr

Nu på söndag är det sista omgången av grundserien då Visby IBK kommer på besök. Vi är klara för kvalspel men det gäller om vi kommer vinna serien eller komma på andra plats. Om vi hamnar på första plats så får vi välja mellan lag 3 och 4 som vi ska möta i kvalspelet.


Vi har revansch att kräva då vi möttes senast på bortaplan blev det förlust med 9-5. För Visbys del så har de fortfarande chansen att ta sig till kvalspel. Då gäller det att vinna matchen för att kunna ta fjärde och sista platsen i kvalspelet. Samtidigt måste några resultat gå deras väg. Så det är mycket på spel för båda lagen på söndag. Efter att alla matcher i sista omgången är färdigspelade så kommer valet av motstånd ske för kvalspelet.

OBS! Matchstart redan klockan 13.00 i Sparbanken Wictory Center. Nu på söndag är det sista omgången av grundserien då Visby IBK kommer på besök. Vi är klara för kvalspel me

Läget i laget: Är positivt och de spelare som tidigare haft problem med sjukdomar och skador ser ut att vara på väg tillbaka i spel.

Form 5 senaste matcherna för Warberg: V, V, F, O, V Form 5 senaste matcherna för Visby: V, F, V, V, F