Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 2 matcher
Söndag
30 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match

Talangfull forward klar!

4 maj 2018 11:15

Lerum fostrade forwarden Sandra Hawerman som under förra säsongen spelade i IBK Göteborg som kvalade upp till Svenska Superligan väljer nu att fortsätta sin innebandykarriär i Warberg.


Sandra gjorde under säsongen som var sin debutsäsong i Allsvenskan med IBK Göteborg, där hon producerade 28 poäng i seriespelet och 5 poäng i kvalspelet. Hon har även under säsongen hunnit med att göra tre stycken landskamper för det Svenska U19 landslaget.

Du kvalade upp med IBK Göteborg till Svenska Superligan men valde att fortsätta din innebandykarriär i Warberg, hur kommer det sig? Att få kvala upp med IBK var väldigt lärorikt och en fantastisk laginsats. Nu vill jag ansluta mig till Warberg eftersom deras mål och ambitioner var passande för nästa steg i min utveckling som spelare. Jag har fått en mycket bra känsla av hela föreningen och det ska bli otroligt roligt att få vara med på lagets resa uppåt i SSL.

Om du skulle beskriva dig som innebandyspelare för publiken i Warberg, hur skulle det låta? Jag är en forward som älskar fart och fläkt över hela banan och hoppas kunna bidra med lite poäng tillsammans med mina lagkamrater.

Så här säger sportchefen Patric Löfborg om det senaste nyförvärvet: -Jättekul att Sandra har valt att ansluta till vår trupp, vi har haft ögonen på henne under denna säsongen. Sandra kommer att tillföra en dimension till i vårt offensiva spel, hon är en målfarlig spelare med bra spelsinne och kommer med sin snabbhet ställa till det för många försvar i SSL.

Sandra kommer att skriva på efter att hon gått klart sin gymnasieutbildning. Hon kommer att spela med nummer 89.

Vi hälsar Sandra varmt välkommen till Warberg.