Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Måndag
14 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Talangfull forward klar!

4 maj 2018 11:15

Lerum fostrade forwarden Sandra Hawerman som under förra säsongen spelade i IBK Göteborg som kvalade upp till Svenska Superligan väljer nu att fortsätta sin innebandykarriär i Warberg.


Sandra gjorde under säsongen som var sin debutsäsong i Allsvenskan med IBK Göteborg, där hon producerade 28 poäng i seriespelet och 5 poäng i kvalspelet. Hon har även under säsongen hunnit med att göra tre stycken landskamper för det Svenska U19 landslaget.

Du kvalade upp med IBK Göteborg till Svenska Superligan men valde att fortsätta din innebandykarriär i Warberg, hur kommer det sig? Att få kvala upp med IBK var väldigt lärorikt och en fantastisk laginsats. Nu vill jag ansluta mig till Warberg eftersom deras mål och ambitioner var passande för nästa steg i min utveckling som spelare. Jag har fått en mycket bra känsla av hela föreningen och det ska bli otroligt roligt att få vara med på lagets resa uppåt i SSL.

Om du skulle beskriva dig som innebandyspelare för publiken i Warberg, hur skulle det låta? Jag är en forward som älskar fart och fläkt över hela banan och hoppas kunna bidra med lite poäng tillsammans med mina lagkamrater.

Så här säger sportchefen Patric Löfborg om det senaste nyförvärvet: -Jättekul att Sandra har valt att ansluta till vår trupp, vi har haft ögonen på henne under denna säsongen. Sandra kommer att tillföra en dimension till i vårt offensiva spel, hon är en målfarlig spelare med bra spelsinne och kommer med sin snabbhet ställa till det för många försvar i SSL.

Sandra kommer att skriva på efter att hon gått klart sin gymnasieutbildning. Hon kommer att spela med nummer 89.

Vi hälsar Sandra varmt välkommen till Warberg.