Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher

Jernsands målvaktsspel räddade segern!

25 november 2018 19:46
Herr

Herrlaget tog sin nionde raka seger när Lillån besegrades hemma i Sparbanken Wictory Center med 4-3! Stor matchvinnare blev Tobias Jernsand som visade hög klass på sitt målvaktsspel när Lillån jagade kvittering.


Trots Warbergs drömstart med 1-0 efter bara 35 sekunders spel, så blev matchen mot tabellfemman Lillån en riktig rysare! Första perioden var hemmalagets klart bästa, och framför allt var det förstafemman med Johan Dahlqvist, Robin Westergren, Simon Svensson, Anton Birgersson och Mattias Kongstad som visade vägen. Man skapade ett konstant tryck varje gång man var inne och lät Lillån jobba väldigt hårt i egen zon. 3-0 efter tjugo minuter var nästan i underkant.

Efter den fina inledningen hände det nåt i Warberg. Man slutade med det man hade gjort bra och resten av matchen kändes ganska avslagen från hemmalaget. Precis som att man visste att segern var klar.

Efter Lillåns 4-3 reducering tidigt i den tredje var det Tobias Jernsands målvaktsspel som höll Warberg kvar i ledning. Lillån skapade tilräckligt för chanser för att både kvittera och ta ledningen. Warberg stack förvisso upp och skapade en chans här och var, men känslan var att det var mer av slump än av bra spel.

När Lillån i sin sista jakt på kvittering plockade målvakten, så fick Warberg både en, två och tre stora möjligheter att punktera matchen i öppet mål, men av oförklarliga anledningar lyckades man inte.

För andra hemmamatchen i rad slutade det med 4-3 seger, och idag skall man som sagt tacka Tobias Jernsand och en inledningsvis het förstafemma för det. Man startade bra och gjorde lagets alla mål, idag räckte det.

Poäng i Warberg:

Mattias Kongstad 2+1, Simon Svensson 2+1, Anton Birgersson 0+1, Johan Dahlqvist 0+1.

Värt att notera från matchen:

  • Daniel Gunnarsson var tillbaka i spel. Han spelade center i tredjeformationen mellan Axel Körberg och Joel Birgersson.
  • Joel Berg fick kliva av i andra perioden med en skadad fot. Oliwer Olsson ersatte.
  • Kim Clemedtson gick mållös från en hemmamatch för första gången sedan han kom till Warberg!
  • Nästa hemmamatch spelas inte förrän den 6:e januari då Lagan kommer på besök.