Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför match Åby Oilers

3 november 2018 16:53
Herr

På söndag kommer nykomlingen Åby på besök i Sparbanken Wictory Center som förra året vann sin division 1 serie på ett övertygande sätt. Åby ligger just nu på näst sista plats efter 5 omgångar och som ni vet leder Warberg serien efter 5 raka vinster.


Åby har vi aldrig tidigare spelat mot alltid svårt att veta vad vi har att förvänta oss. De har haft en tung inledning på säsongen där första vinsten ännu inte kommit och endast 2 poäng inspelade efter 5 omgångar. Som de flesta vet så betyder det inte så mycket när det gäller innebandy och det kommer bli en tuff match på söndag. De har ett par giftiga spelare framåt i Jimmy Bagge, Jonathan Pegler och Joachim Marcus som står för många poäng framåt i Åby.

Warberg däremot är i riktigt bra form och har inlett seriespelet på ett imponerande sätt och har 5 raka segrar och serieledare. Vi kommer från förra helgens vinst på bortaplan mot Craftstaden där ett stort underläge med 1-5 vändes till seger med 13-6! Där det verkligen lossnade för Anton Birgersson som stod för 3 mål och 2 assist och är nu uppe på totalt 11 poäng. Där även våra nyförvärv Tom Carlsson och Oskar Block gjorde en bra match tillsammans med Oliver Olsson. Vi är starka och svårslagna på hemmaplan, men killarna behöver så klart ert stöd på läktaren, så se till att ta er upp på söndag för att hjälpa grabbarna till en ny seger!

Inbördes möten: Första tävlingsmatchen lagen emellan

Läget i laget: Axel Körberg missar matchen. Annars är alla tillgängliga för spel.

Interna poängligan topp tre Warberg: Mattias Kongstad 8+3 Anton Birgersson 5+6 Kim Clemedtson 8+2

Matchstart 16.00 Sparbanken Wictory Center