Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Projektet ”Rädda Warberg” har startat!

16 januari 2019 09:11
Rädda Warberg

Brinner du för Warberg IC? Tycker du att idrotten spelar en viktig roll i samhället? Nu har DU möjligheten att bidra till en fortsatt aktiv framtid för 650 ungdomar i Varberg.


Warberg Innebandyclub har de senaste åren arbetat hårt och målmedvetet för att uppfylla de krav som ställs på oss som förening, genom den elitlicens som Svenska Innebandyförbundet inför den 1 maj 2019. På den kravlista som ställs, finns det idag ett krav som vi i inte uppfyller, nämligen att ha ett positivt eget kapital. Föreningarna Warberg IC och Warberg IBF har idag tillsammans ett negativt eget kapital som uppgår till -2,5 miljoner kronor.

Bakgrunden till den tunga ryggsäcken, är resultatet av en snabbt växande förening som samlade på sig för stora kostnader i förhållande till sina intäkter.

Idag har vi full kontroll på den löpande verksamheten, och har visat upp mycket goda resultat de senaste åren. Säsongen 16/17 gjordes ett plusresultat på 250 000 kr, och föregående säsong ett av de bästa resultaten i klubbens historia med en vinst på drygt 700 000 kr. Men tiden är knapp, och oavsett hur rätt vi jobbar kommer vi inte att hinna nollställa vårt negativa kapital på egen hand innan 30 april.

Därför behöver vi er hjälp!

Följande alternativ finns för dig som privatperson eller företagare:

Privatpersoner

"Sätt ditt namn på tröjan"

Få ditt namn ingraverat på nästa säsongs matchtröja för såväl dam som herrlag!

Tillsammans med övriga privatpersoner som väljer att stötta oss på detta sätt får ni era namn snyggt ingraverade i botten på den blå tröjan. Självklart får du också ett exemplar av tröjan, identisk med den riktiga matchtröjan, fast utan reklamtryck!

Hur: Swisha 1985 kr till 123 387 35 10.

Märk din swish med det namn du vill ha på tröjan samt tröjstorlek. Alla som köper sitt namn på tröjan kommer dessutom att få sitt namn publicerat på WIC-väggen i Sparbanken Wictory Center, samt på denna hemsida.

Vill du inte ha ditt namn publicerat så vänligen meddela oss det.

Swisha valfritt belopp

Alla kan bidra med valfritt belopp. Inget bidrag är för litet eller för stort.

Hur: Swisha valfritt belopp till 123 387 35 10.

Alla som swishar 500 kronor eller mer kommer att få sitt namn publicerat på WIC-väggen i Sparbanken Wictory Center, samt på denna hemsida.

Vill du inte ha ditt namn publicerat så vänligen meddela oss det.

Företag

Ca 200 företag stöttar Warberg på ett eller annat sätt redan idag. Vi är glada och stolta över det samarbetet, och vi hoppas att den stoltheten är ömsesidig!

Nu behöver vi hjälp av såväl befintliga som nya eller gamla partners.

Företagare, vänligen kontakta oss enligt nedan för en diskussion om hur just du kan hjälpa till!

Martin Josander
[email protected]
Tel. 0709-55 90 89

Magnus Svensson
[email protected]
Tel. 0702-52 12 30

All information om projektet "Rädda Warberg" och en löpande uppdatering av hur insamlingen går hittar ni på projektsidan 1985.warbergic.se