Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Intervju med damernas lagkapten som nyligen förlängde

27 mars 2018 15:12
Dam

Inför damernas sista seriematch hade vi glädjande nyheter att presentera att deras lagkapten Camilla Halldén förlängt sitt kontrakt.


Det blev seger mot Karlstad i den sista seriematchen, och så får vi säga grattis till en bra vårsäsong. Vad är dina intryck av säsongen?

-Tack så mycket! Vi hade en tung höst där vi visserligen spelade jämt med många lag men vi radade upp uddamålsförluster. Det kändes som att vi saknade något och att vi inte fick till det där lilla extra i vårt spel som krävs för att vinna matcher och plocka poäng. Efter en tung höst gjorde vi sedan vissa förändringar som ledde till att vi vände den negativa trenden och istället började vinna matcher.

Du skrev på ett nytt tvåårsavtal i sista matchen, hur gick dina tankar för en fortsättning i Warberg?

-Det stämmer bra. Jag trivs väldigt bra i föreningen och innebandykulturen är fantastisk i Varberg. Sen ville jag givetvis vara med och fortsätta på den resa som vi påbörjat med damlaget. Mina förhoppningar är att vi ska kunna ta nästa kliv med laget och bli ett etablerat slutspelslag i SSL. Det vet jag också att föreningen vill vara med och stötta vilket var viktigt i mitt val av att fortsätta.

Från sidan kändes det som du växte i rollen som lagkapten under andra halvan av serien och bidrog både på och utanför planen. Hur ser du på din roll som lagkapten?

-Jag har en viktig roll i laget och är en person som gillar att ta ansvar och leda laget, så det passar mig bra. En av mina viktigaste uppgifter är att vara med och bidra så att mina lagkompisar presterar på så hög nivå som möjligt. Jag växte in i min roll ju längre säsongen gick. I början av säsongen gick det ju trögt för hela laget vilket tar på både min och lagets energi. Sen kändes det väl inte som att jag presterade på den nivå som jag vet att jag kan ute på planen heller och då tar det på självförtroendet och det blir svårt att sprida tillräckligt med energi samt att lyfta lagkompisarna. Men sen när laget lyfts tillsammans av några segrar bidrog det till att alla får mer energi och glädje.

Vi tog två placeringar i serien jämfört med förra säsongen. Känns som att slutspel är målet nästa år?

-Jag tycker definitivt att målet nästa säsong ska vara slutspel. Det är anledningen till att jag vill satsa vidare. Nu har vi spelat två säsonger i SSL och det är dags att slåss om placeringarna högre upp i tabellen.

Vad har du för personliga mål du vill jobba med fram till seriestart i höst?

-Jag vill få ett bättre skott och bli mer målfarlig. Sen kommer jag också jobba hårt med fysiken för att bli mer uthållig och snabbare på plan.

Tack för samtalet, och tack för en bra säsong

-Tack!