Vi presenterar: Amanda Ahola

29 augusti 2017 16:52
Dam

Låt oss presentera ett av årets nyförvärv och en av våra nya stjärnbackar! Amanda Ahola kommer senast från Tyresö Trollbäcken, som var ett av förra säsongens motståndarlag, och spelar nu istället i Warbergströjan. Vi har ställt några frågor till Ahola för att komma henne lite närmre.


Berätta lite om dig själv och om din tidigare innebandykarriär!

  • Jag är 21 år från Huddinge, med moderklubb Huddinge IK. Tidigare spelat i KAIS Mora, Uppsala och Tyresö Trollbäcken. Jag har 14 st U19 landskamper och U19 VM-guld, representerat Stockholm stadslag i distrikt-SM och har sedan ett SM-silver och Championscup-guld från när jag spelade i Mora.

Varför blev det just Warberg?

  • Kände att jag ville ta klivet från Stockholm och spela innebandy i en mindre stad igen. Varberg passade perfekt då med visionerna de har och träningsmöjligheter.

Vad är dina förväntningar på säsongen? Hur tycker du att det verkar än så länge?

  • Ska bli en spännande säsong och jag förväntar mig att vi i laget ska ta alla tillfällen vi får att förbättras och göra vårt bästa hela tiden för att vinna så många matcher som möjligt! Det är jättebra tempo på träningarna och alla visar framfötter hela tiden så jag tror detta kommer bli en jättebra säsong för hela laget!

Någon i laget som har imponerat lite extra?

  • Amanda Johansson tycker jag har imponerat, hon är en jäkel på att springa och har jättebra fysik! En som krigar på varje match och som alltid ger 110%.

Sista frågan: om du vore en godis, vilken skulle du vara då?

  • Oj den var svår men skulle nog säga vanilj eller lakrits fudge, det är inte många godisar som slår dem!

Vi ser mycket fram emot att få se Amanda i laget den kommande säsongen och önskar henne än en gång varmt välkommen!