Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Robin Westergren ny lagkapten!

16 augusti 2017 16:19
Herr

Efter att Filip Stenmark lämnat Warberg för spel i Storvreta stod platsen som lagkapten till förfogande. Ledarstaben har nu utsett en ny kapten för laget, och det blir 23-årige försvarsgeneralen Robin Westergren som får bära bindeln framöver.


Robin är inne på sin fjärde säsong i den blå tröjan och ser fram emot uppdraget: -För det första är det en stor ära att få det här förtroendet i en klubb som denna. Att tillsammans med det här hungriga laget försöka leda tillbaka Warberg dit vi hör hemma ser jag som en inspirerande uppgift. Trots många nyförvärv har vi lyckats få ihop gruppen på ett härligt sätt och jag ser verkligen fram emot den här säsongen!

Huvudtränare Kent Göransson förklarar hur tankarna gått kring valet av kapten: - Vi har diskuterat ett tag, Stefan och jag, vem som skulle kunna vara lämplig som lagkapten för det nya Warberg och Robin utkristalliserade sig ganska tidigt som ett självklart val. Han har många av de delar i det som krävs av en lagkapten såsom pondus, förtroende och förmågan att leda laget både på och vid sidan om planen. Det inkluderar det beteende vi vill ha i det framtida Warberg oavsett om det gäller förberedelse, träning eller match.

Till assisterande kaptener och som stöd till Robin har utsetts rutinerade Daniel Gunnarsson, och nyförvärvet Alexander Andersson. Göransson fortsätter: - Både Alexander och Daniel går alltid i bräschen med sin inställning till den egna insatsen vilket sprider sig till övriga gruppen. De har också erfarenhet av att spela på en hög nivå och kan förmedla vad som krävs till de övriga spelarna som föredömen och också bistå Robin som kapten på bästa sätt.

Herrarna spelar nu på lördag (den 19:e) sin fösta träningsmatch för säsongen, då man möter SM-semifinalisten från i fjol, Mullsjö. Med bland annat Rikard Eriksson i laget. En inspirerande och tuff uppgift för detta nybygge!

Matchen spelas på neutral plan i Ulricehamn, med start 16.00.