Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher

Ska #9 Dahl vara med och skrälla mot Täby igen?

9 november 2017 19:05

Frågar man laget vilken av fjolårets matcher som var roligast att spela, trillar någorlunda lika svar in och ett av dem är hemmavinsten mot Täby. På lördag är det dags igen när stockholmslaget återigen kommer på besök för omgång 10. Vi snodde åt oss lite av #9 Jenny Dahls tid för att kolla läget!


På lördag möter ni Täby, ett möte där ni förra året skrällande med en hemmavinst! Vad tror du om helgens match? Vi har visat att vi kan spela jämt med topplag förut men det krävs stenhårt jobb av hela laget. Vi måste spela på toppen av vår förmåga. Jag hoppas och tror att det kan bli en repris på förra året med mycket mål, bra fart och viktigast av allt - en hemmaseger i slutändan!

Hur laddar ni i laget denna veckan? Vi kör på som vanligt med träningarna hela veckan. Fokuset läggs framförallt på vårt spel och spelidé, men såklart har vi även pratat om hur Täby spelar för att få bästa förutsättningar och öka chansen att skrälla mot ett bra lag.

Hur ser läget ut i laget? Några avvikelser? Amanda Johansson har fortfarande problem med sin fot men det verkar glädjande gå åt rätt håll så vi hoppas få tillbaka henne snart! Terre (Therese Arneson) och Larsson (Maria Larsson) har vart sjuka i veckan men förhoppningsvis kommer alla till spel på lördag, med undantag för Amanda!

Vad skulle du säga om er säsong hittills? Det är väl ganska likt förra året skulle jag säga. Vi gör bra matcher och vi gör dåliga matcher. Det gäller att hålla en jämnare nivå och spela innebandy i 60 minuter annars blir vi snabbt straffade. Såklart hade vi hoppats på några fler poäng i tabellen än vad vi i dagsläget har, men serien är lång och vi är övertygade om att vi har många poäng kvar att hämta till Warberg!

Du har haft lite otur med sjukdomar och en stukad fot, hur är dagsläget? Dagsläget på mig är bra!

Härligt att höra! Då hoppas vi på en vinst och något, eller några, poäng från dig. Tack för pratstunden! Jag håller med dig! Tack!