Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Måndag
14 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Poängstark center klar för Warberg

16 juni 2018 10:00
Herr

Warberg har gjort klart med sitt sjätte nyförvärv inför säsongen 18/19! Från Luleå hämtas centern Joel Berg, som har skrivit på ett tvåårsavtal med klubben.


Berg har IBK Luleå som moderklubb och har spelat i den norra delen av landet i hela sin karriär, bortsett från säsongen 16/17 som han spenderade i danska högstaligan och klubben Benlöse. En säsong som slutade med danskt ligaguld.

Föregående säsong spelade den nyss fyllda 27-åringen 13 matcher med IBK Luleå i division 1 Norrland, och producerade hela 44 poäng fördelat på 16 mål och 28 assist.

Nu skall han för första gången testa vingarna på högre nivå i Sverige och sportchef Kimmo Eskelinen säger så här om värvningen av Joel Berg:

-Det ska bli väldigt intressant att se Joel i Allsvenskan! Han var nere och besökte oss redan i vintras och visade på träning att han absolut har potential för att lyckas. Han är väldigt bollbekväm och har fina handleder, och är duktig på att ge tid åt sina lagkamrater genom skickligt passningsspel. Den största omställningen blir som alltid för spelare som kommer underifrån att anpassa sig till en högre fysisk nivå, plus en helt annan träningskultur än vad han är van vid. När han hittat rätt där så är jag säker på att han blir en enorm tillgång för oss, framför allt i offensiven.

Joel Berg själv säger så här om att flytta 130 mil söderut och spela innebandy i Warberg: -Ända sedan jag var ner och tränade med laget i vintras har tankarna gått om att flytta ner och testa på spel i Warberg och allsvenskan, så nu när allt är klart känns det väldigt bra. Jag ser fram emot att spela innebandy på en högre och mycket seriösare nivå än vad jag gjort tidigare, på planen, men även utanför. Staden Varberg kan man inte annat än att trivas i så just nu ser jag mest bara fram emot att få komma ner och få träna igång med laget.

Joel har valt att spela i tröjnummer 2, och vi hälsar honom varmt välkommen till Warberg!