Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Måndag
14 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Nya tränarkonstellationer klara för Warberg IBF

19 juli 2018 08:40
IBF

Nu är det klart med ny tränarkonstellation för Warberg IBF Division 1 och JAS. Ansvarig för Division 1 blir Pelle Körberg som assisteras av Magnus Svensson och i JAS är det Andreas Wahman som leder styrkorna med hjälp av Jonathan Ragnarsson.


I vår utvecklingsmodell ingår att se till så att varje spelare kan nå sin fulla potential och därför kommer en träning i veckan snurra runt på ett antal tränare med mycket hög kompetens för att därmed kunna få in så mycket kunskap som möjligt till den enskilde utövaren. I denna karusell kommer Magnus Svensson, Kent Göransson, Joakim Andersson, Andreas Wahman, Mattias Hasselström och Kimmo Eskelinen att ingå.

När vi pratar med Pelle så berättar han följande om sina tankar kring verksamheten:

-Jag är passionerad och hängiven den individuella utvecklingen hos varje spelare och nu har vi en fantastisk möjlighet när tidigare elitspelare och tränare vill vara med och dela sina erfarenheter till våra unga killar, allt i syfte att göra varje spelare lite bättre hela tiden.

Vi ställer också frågan till Magnus Svensson, som får titeln talangutvecklare. Vad det är för honom som gör detta intressant?

-Jag har själv fått vara med och spela i de stora matcherna. De spelare som har ambitionen att vilja nå vidare i sin karriär vill jag hjälpa att ta nästa kliv både på banan och vid sidan om. Jag tror mycket på den nya modellen som det nya Warberg bygger upp och där ska jag bidra på mitt sätt.

Stefan Smedberg, utvecklingsansvarig i Warberg. Vad vill du se för effekter i detta?

-Vi ser redan nu att fler spelare än tidigare går genom våra led upp i elitverksamheten, däremot är det lätt att tappa spelare de sista åren innan de ska ta det sista steget. Här tror vi nu att vi hittat ytterligare en väg för den enskilde spelaren att utvecklas för att nå sin fulla potential.

Team Division 1 Herr – Warberg IBF

Pelle Körberg, övergripande ansvar Magnus Svensson, talangutvecklare Joakim Andersson, resurs Mattias Hasselström, resurs Kimmo Eskelinen, resurs Kent Göransson, tränare Lisa Johnsson, fystränare Anders Bengtsson, koordinator

Team JAS Herr – Warberg IBF

Andreas Wahman, tränare och övergripande ansvar Jonathan Ragnarsson, ass tränare