Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Cashbuddy fortsätter som guldsponsor!

23 augusti 2018 10:47

Cashbuddy har valt att förlänga sitt avtal med föreningen vilket innebär att de är Guldsponsorer även säsongen 2018/2019!


Martin Jönsson Cashbuddy säger så här om att de även i fortsättningen är med och stöttar föreningen som guldsponsor: -Det är med stolthet vi sponsrar Warberg IC och deras satsning på Eliten – och det är bra för Varberg att ha elitlag inom idrott. Detta ger de yngre en möjlighet att kunna ha sina förebilder i A-lags spelarna.

Inför denna säsongen kommer alla ungdomslag i Warberg IBF att få nya matchställ vilket innebär att de kommer att bära samma matchkläder som vårt herr och damlag, totalt 700st nya matchställ införskaffas. I detta arbete har du varit en stor bidragande orsak till att detta möjliggjordes. Hur kommer det sig att du blev en del av detta projekt?! -Ungdomarna är ju vår framtid och vi vill gärna bidra till att de har samma matchställ som herr och damlaget för att de skall känna sig som sina förebilder. Och när frågan kom upp med Magnus Svensson om detta att byta alla dräkterna så kunde JSM bidra genom sitt kontaktnät att sälja reklamen på dräkterna så att det blev möjligt att införskaffa 700 nya matchställ.

Magnus Svensson säljansvarig Warberg IC -Självklart är vi väldigt glada att Cashbuddy fortsätter att vara med på föreningens resa. De har varit en viktig partner för oss under många år och vi gläds över att de även i fortsättningen kommer att vara det. Detta visar att de tror på vad vi gör både på vår elitsida men även på vår fantastiska ungdomssida. Extra kul för säsongen 2018/2019 är ju att JSM varit med och hjälpt oss möjliggöra så att vi byter ut alla matchställ i hela föreningen och alla lag kommer se likadana ut, A-lag som yngsta pojk/flicklag, riktigt maffigt kommer det bli.