Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Återstart för damerna

5 januari 2019 11:55
DAM

Efter några veckors uppehåll är det återigen dags för damerna att kasta sig in i elden igen. Och in i elden kan man verkligen säga att det är för Mikael Nilsson och hans tjejer då det är serietrean KAIS Mora som väntar på bortaplan.


I mötet i premiären i Varberg så van till slut Mora med 7-3 efter att Warberg varit i ledningen med 2-0 i början av matchen. Därefter klev landslagets kapten Anna Wijk in i handlingarna och levererade hela fem assister och till fyra av dem var det den rightfattade forwarden Johanna Hultgren som var skarpskytt. Det blir en utmaning för tjejerna att plocka bort denna duo. Vi ställde några frågor till huvudtränare Mikael Nilsson inför matchen mot KAIS Mora.

Match igen Micke efter några veckors uppehåll. Hur har träningarna varit efter senaste matchen?

Vi har kunnat jobba på bra under uppehållet och sakta men säkert jobbat vidare med vår identitet och stabilitet i vårt spel. Måste tillstå att det känns väldigt bra.

Tuff bortamatch mot KAIS Mora. Hur går tankarna inför matchen?

Vi gjorde en ganska bra match i premiären måste jag säga men vi är mycket bättre som lag nu och jag har förhoppningsfull inför matchen. Kn vi bara komma upp i någorlunda nivå ska vi kunna bita ifrån oss på ett bra sätt.

Anna Wijk, Moras stora stjärna stod för fem poäng senast. Hur stoppar ni henne?

Det är klart att hon är skicklig men vi måste vara närvarande i det vi ska göra som lag. Det kommer vara avgörande för om vi ska lyckas eller inte.

Hur ser det ut på skadefronten inför matchen?

Det börjar nästan se bra ut nu måste jag säga. Maria Larsson och Julia Falk är fortsatt skadade och sedan har vi några osäkra sjuka spelare men annars full trupp.

Då önskar vi ett stort lycka till!

Tackar

Matchen spelas imorgon söndag och startar klockan 17:00. Matchen kan du se via https://www.sslplay.se/live/9053