Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför kvalmatch mot Lindås!

16 mars 2018 16:04
Herr

Äntligen så står kvalet till SSL för dörren och i första omgången så står Lindås för motståndet och första matchen är på hemmaplan på söndag 18/3 16.00. Vi har kollat av läget inför matchen med lagkapten Robin Westergren och tränare Kent Göransson.


När sista omgången var spelad förra helgen så gjordes ett val av oss i kraft av att vi vann serien. Valet föll på Lindås som vi tidigare har en förlust efter ordinarie tid och en efter sudden death. Kanske många som höjde på ögonbrynen på det valet. Med tanke på en förlust efter ordinarie tid och en förlust efter sudden death. Men nu är det kval och det är något helt annat!

Robin Westergren säger så här om valet och Lindås styrkor: Det var inte lätt för oss att välja mellan Lindås och Karlstad som det stod emellan då det är två bra lag. Men vi känner att vi har en bra chans mot Lindås i ett kval över tre matcher. Deras styrkor är att de har ett par bra individer som är svårstoppade i framförallt Albin Jansson och Patrik Malmström som vi behöver ha bra koll på. Viktiga saker för Robin i kvalet förutom att själv prestera på sin högsta nivå är att gå i bräschen för laget från start. Och att se till att hjälpa laget och få fram det bästa ur varje spelare. Han tror att inledningen kommer att vara lite lugnare där tempot och intensiteten kommer att stiga ju längre in i matchserien vi kommer och allting ställs på sin spets. Robin ser mycket framemot matcherna och stödet från publiken som han och övriga i laget ser som den sjätte utespelaren.

Kent Göransson säger så här om Lindås: Vi respekterar Lindås å de fullaste men känner själva att det finns många värden i ett möte med just dem. Vi kommer att ha en fantastisk publik i ryggen oss hemma i SWC och många av dem kommer att följa med oss i bortamatchen och stötta oss där. Det kommer garanterat bli sevärda matcher då det finns en mängd fantastiska innebandyspelare att hålla reda på.

Läget i laget: Alla spelarna i truppen är tillgängliga för spel.

Just nu ser det ut som att det kommer att vara mycket publik på plats. Så har du inte bokat din biljett ännu, så är det dags. Just nu finns det lite sittplatsbiljetter kvar och en del ståplats, annars kom i tid på söndag för att säkra din plats.