Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 2 matcher
Söndag
30 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match

Ny forward klar för Warberg!

6 maj 2018 13:27

Den Södertäljefostrade Sofie Karlsson väljer nu att flytta söderut till västkusten under sommaren för spel i Warberg IC.


Sofie som har under sin karriär spelat fem säsonger i Svenska Superligan med Huddinge IK, Täby FC IBK och Telge SIBK. Hon har under dessa säsongerna producerat 71 poäng totalt i SSL. Med detta klubbytet så återförenas hon med sin gamla lagkompis Amanda Ahola.

Hur känns det att inför kommande säsong spela i Warberg IC tillsammans med Amanda Ahola? -Det ska bli sjukt kul att spela i WIC nästa säsong och testa mina vingar och flytta från storstan. De ambitionerna och potentialen som klubben har och som finns hos tjejerna är något jag vill vara en del av. Vill såklart vara med på resan där vi ska ta nästa steg. Extra kul att göra denna resa tillsammans med Ahola eftersom att vi startade våra SSL karriärer tillsammans i Huddinge för några år sedan.

Du har tidigare spelat mot Warberg IC de senaste två säsongerna. Kan du beskriva dig som innebandyspelare för din nya hemmapublik? -Jag är en forward som är flexibel och kan spela på andra positioner. Jag är en hårt arbetande spelare och går in i varje situation till 100%. Tycker om att bryta bollar för att snabbt vända spelet och ge ytor till medspelarna men gillar även att stänka dit några bollar själv också. Kort och gott om mig resten får ni se på plan.

Patric Löfborg, sportchef i Warberg IC säger så här om sitt senaste nyförvärv: -Sofie är en spelare som kommer passa bra in i gruppen. En spelare som man alltid vet vad man får ut av och som är där och visar vägen med sitt spel. Med tanke på att hon nu gör sin 6:e säsong i Svenska Superligan så är det en perfekt spelare att få in i vår trupp.

Sofie Karlsson har skrivit på ett 2-årskontrakt för Warberg och kommer att under säsongen spela i nummer 26.

Vi hälsar Sofie varmt välkommen till västkusten!