Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Måndag
14 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Ny forward klar för Warberg!

6 maj 2018 13:27

Den Södertäljefostrade Sofie Karlsson väljer nu att flytta söderut till västkusten under sommaren för spel i Warberg IC.


Sofie som har under sin karriär spelat fem säsonger i Svenska Superligan med Huddinge IK, Täby FC IBK och Telge SIBK. Hon har under dessa säsongerna producerat 71 poäng totalt i SSL. Med detta klubbytet så återförenas hon med sin gamla lagkompis Amanda Ahola.

Hur känns det att inför kommande säsong spela i Warberg IC tillsammans med Amanda Ahola? -Det ska bli sjukt kul att spela i WIC nästa säsong och testa mina vingar och flytta från storstan. De ambitionerna och potentialen som klubben har och som finns hos tjejerna är något jag vill vara en del av. Vill såklart vara med på resan där vi ska ta nästa steg. Extra kul att göra denna resa tillsammans med Ahola eftersom att vi startade våra SSL karriärer tillsammans i Huddinge för några år sedan.

Du har tidigare spelat mot Warberg IC de senaste två säsongerna. Kan du beskriva dig som innebandyspelare för din nya hemmapublik? -Jag är en forward som är flexibel och kan spela på andra positioner. Jag är en hårt arbetande spelare och går in i varje situation till 100%. Tycker om att bryta bollar för att snabbt vända spelet och ge ytor till medspelarna men gillar även att stänka dit några bollar själv också. Kort och gott om mig resten får ni se på plan.

Patric Löfborg, sportchef i Warberg IC säger så här om sitt senaste nyförvärv: -Sofie är en spelare som kommer passa bra in i gruppen. En spelare som man alltid vet vad man får ut av och som är där och visar vägen med sitt spel. Med tanke på att hon nu gör sin 6:e säsong i Svenska Superligan så är det en perfekt spelare att få in i vår trupp.

Sofie Karlsson har skrivit på ett 2-årskontrakt för Warberg och kommer att under säsongen spela i nummer 26.

Vi hälsar Sofie varmt välkommen till västkusten!