Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sandra Hawerman inför matchen mot IBK Göteborg.

2 oktober 2018 14:43
DAM

Ikväll ställs damerna mot IBK Göteborg i den TV-sända matchen som startar klockan 19:15 i Lisebergshallen. Hemsidan träffade nummer 89 Sandra Hawerman som förra säsongen representerade just Göteborg och frågade hur det känns att spela mot sina lagkamrater, om hon har några hemligheter att plocka fram ikväll samt hur hon ser på att spela en TV-match.


Hur känns det att möta sina gamla kamrater i IBK Göteborg? -Jo men det känns bra. Fick ju känna på dem i träningsmatchen och det gick ju bra då när jag lyckades göra fem poäng.

Precis som du säger så gjorde du hela fem poäng i träningsmatchen mot dem. Innebär det en hårdare bevakning för dig då och hur ser du på det? -Det kommer säkert vara precis som du säger en hårdare bevakning men det öppnar samtidigt för min kedjekamrater. Men likaväl som de känner mig som spelare så vet jag ju om deras både styrkor och svagheter. Det ska bara bli kul.

Vad är det ni måste se upp med i kvällens match? -Göteborg är extremt skickliga i spelvändningarna, där måste vi vara på tå annars kommer de straffa oss. Annars är vi inte helt olika varandra i spelet med starkt och uppoffrande försvarsspel.

Hur känns det nu med att matchen TV-sänds? -Det och att det är en stor hall kommer säkert att märkas inledningsvis men vi är förberedda på det och efter några byten kommer vi inte tänka på det överhuvudtaget utan att spela vårt spel och göra det vi är bra på.

Har du något hemligt vapen att plocka fram ikväll? -Nja vi får väl se. Kanske, avslutar Sandra intervjun med ett litet leende.

Matchen spelas i Lisebergshallen och startar klockan 19:15. Är du inte plats kan matchen ses på Eurosport 1 eller på SSLplay