Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Vi tar hem den här matchen!

16 november 2018 12:49
DAM

Efter en veckas uppehåll för damerna är det dags för ny match, denna gång på bortaplan när Örnsköldsvik tar emot hemma i klassiska Skyttis Arena. Ett Örnsköldsvik som ligger strax efter i tabellen med två intjänade poäng. Warberg tog i senaste matchen en viktig hemmaseger då Västerås Rönnby besegrades med 7-5 efter en gedigen arbetsinsats. Inför matchen tog vi några minuter med lagets speedkula Amanda Ahola om hur hon ser på säsongen hittills och matchen som väntar.


Seger i senaste matchen. Hur skönt var det?

  • Den segern var otroligt skön! Vi har verkligen kämpat och slitit de andra matcherna så det kändes verkligen skönt att äntligen få utdelning för vårt hårda jobb. En otroligt viktig vinst att få med sig in till nästa match med framförallt självförtroende som stärks med en vinst.

Om vi backar bandet lite. Hur ser du på din egen insats så här långt i serien?

  • Jag tycker den har varit helt okej. Har vuxit in i spelet ju längre in i serien vi kommit även om det känns som jag har några fler växlar att lägga i när det gäller närkampsspelet. Men jag trivs väldigt bra ute på banan med de tjejerna som man har runt omkring sig, de lyfter verkligen en hela tiden.

Hur har träningarna sett ut i veckan?

  • Vi har spelat mycket matchspel i veckan och spelat ihop formationer och det har sett väldigt bra ut. Så vi kommer väl förberedda till lördagens match utan tvekan.

Nu väntar Örnsköldsvik på bortaplan. Vad kan vi förvänta oss av den matchen?

  • Att det kommer vara två lag på planen som kommer gå in för att vinna varje närkamp och sätta dit sina lägen för att kunna gå ifrån matchen med tre poäng. Så en fartfylld match med mycket närkamper och högt tempo för att få en utdelning, det är vår ambition i alla fall.

Det är en lång bussresa till Örnsköldsvik, vad hittar du på för att fördriva tiden?

  • Blir att man tittar på en film eller kollar någon annan match på paddan om det går. Sen hänger man ju självklart med de andra i bussen och snackar om man inte tar en powernap.

Hur slutar matchen tror du, och vem avgör?

  • Jag tror vi tar hem den här matchen med 6-3 och Andrea är målglad på lördag.

Status i laget är att Johanna Johansson, Amanda Johansson och Jenny Dahl är tillbaka fullt ut och konkurrerar om en plats i laget. Däremot saknas Therese, Malin Arnesson, Julia Falk, Jonna Bergemyr och Maja Nakamura till helgens trupp och sedan tidigare Maria Larsson på grund av skada. Matchen startar klockan 16:00 och kan ses via https://www.sslplay.se/live/9018