Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ahola förlänger med Warberg!

27 mars 2019 14:25
Dam

En av damlagets bärande spelare, assisterande lagkapten Amanda Ahola, har i dagarna skrivit på ett nytt kontrakt med klubben! En viktig förlängning för sportchef Patric Löfborgs lagbygge!


Amanda Ahola kom till Warberg 2017 från Tyresö Trollbäcken, och har dessförinnan SSL-rutin från såväl KAIS Mora som Huddinge. Den 22-åriga backen tog snabbt en viktig roll i Warbergs backuppsättning och blir såklart en central del i det fortsatta lagbygget. Med sin snabbhet och modet att alltid ta bollen framåt är hon dessutom en spelare som går använda på fler positioner, något hon också fått prova på under säsongen.

Amanda berättar att trivseln i staden och laget var en stor anledning till det nya 2-års kontraktet:

Ja det känns jättebra att förlänga med Warberg, föreningen är proffsig och har alla förutsättningar för att bli så bra som möjligt. Jag trivs väldigt bra i staden, och har haft en bra individuell utveckling under mina två första säsonger så det var inga tveksamheter till att förlänga. Jag vill också vara med på resan mot slutspel med just det här laget!

Sportchef Patric Löfborg är också han nöjd med förlängningen:

Ja absolut, det är fantastiskt kul! Amanda är vår assisterande lagkapten och därmed en väldigt viktig spelare för oss, så det känns bra att hon förlänger tidigt och visar vägen för andra. Amanda har en mycket professionell inställning till sin sport och ger alltid 100% på träning och match, och på det sättet blir hon ett föredöme genom sitt sätt att träna! Hennes fysik håller verkligen toppklass.

Damerna som har spelat klart sin säsong har för tillfället ett kortare träningsuppehåll, och laddar batterierna för en ny försäsong och förberedelser inför SSL-spel säsongen 19/20!