Daniel Gunnarsson förlänger med Warberg!

Efter ett antal veckors betänketid har Varbergssonen Daniel Gunnarsson beslutat sig för att förlänga sitt kontrakt med Warberg och fortsätta med spel på elitnivå. 26-åringen som gjorde debut i a-laget redan som 18-åring blir med sin långa erfarenhet från SSL-spel en viktig bricka i det nya lagbygget.

Efter degraderingen till Allsvenskan hade Daniel funderingar på sin fortsatta innebandyframtid, och glädjande nog resulterade den lilla pausen från träning i att han hittade ny energi för en fortsatt satsning.

Sportchef Kimmo Eskelinen kommenterar Gunnarssons förlängning:
– Jättekul och viktigt för oss! ”Gunnar” är en superkille att ha i laget och är väldigt omtyckt av alla. Han har kämpat på i det tysta i många år och alltid gjort sitt jobb, och andra halvan i fjol tycker jag han tog stora steg i sin utveckling och var en av stöttepelarna när vi kämpade om nytt kontrakt. Dessutom betyder det såklart mycket att vi får behålla en riktig Warbergare som har helt rätt inställning och attityd till varje träning och match. Trots att han inte är mer än 26 år så är han en av de mest erfarna vi har i laget och han får en viktig roll i att vara med och slussa in de nya killarna till hur vi agerar både på och utanför banan här i Warberg.

Daniel har tränat fullt ut med övriga truppen sedan juni månad och finns således med direkt från start när träningsmatcherna startar i augusti.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå