Dubbel lycka för damerna!

Foto: Krister Andersson

Warberg – Dalen 6 – 3 (2-1, 2-1, 2-1)

Målskyttar Warberg: Andrea Envall 3, Jenny Dahl 2, Therese Arneson

Det blev en riktigt härlig vinst för damerna igår! Gästande Dalen krigade på, men våra damer gav sig inte och äntligen blev det en Warbergsvinst. Andrea Envall som gjorde en riktigt bra match gjorde matchens första mål i numerärt överläge, då på pass från Camilla Halldén, efter fem minuter. Knappt fem minuter senare kvitterade Dalen till 1-1, men när klockan visade 17.25 hittade Andrea Envall återigen målet, då på pass från Therese Arneson, och Warberg tar ledningen med 2-1 innan periodpaus.

Efter tre minuter in i andra perioden åker Dalen på sin andra utvisning, strax följt av en Warbergsutvisning. Efter tio sekunder i fyra-mot-fyra-spel visar Jenny Dahl framfötterna och utökar Warbergs ledning till 3-1, då utan assist. Båda lagen krigar på bra genom hela perioden, men när Dalen åker på ytterligare en utvisning tar det inte många sekunder innan Andrea Envall gör sitt tredje mål för matchen, återigen på pass från Therese Arneson, och ställningen är nu 4-1. Med knappt fem minuter kvar av andra perioden drabbas Warberg av en utvisning, då lyckas Dalen göra sitt andra mål och detta blir det sista målet inför andra periodpausen och sista perioden.

I tredje perioden pressar Dalen på ännu mer, men Warberg och Hanna Svensson i mål lyckas hålla bollen borta rätt bra. Det är först efter drygt halva perioden som periodens första mål kommer, det är då Dalen som reducerar och ställningen är 4-3 till Warbergs fördel. 13.03 drabbas Dalen av en utvisning, men trots numerärt överläge för de blåklädda damerna blir det inget mål. Däremot lyckas Therese Arneson hitta mål efter endast några sekunder i fem-mot-fem-spel, då på pass från Andrea Envall, och kan utöka Warbergs ledning till 5-3. När klockan står på 16.59 lyckas Jenny Dahl återigen och gör Warbergs och matchens sista mål, 6-3 och äntligen en vinst.

Extra roligt var det att Camilla Halldén var tillbaka på plan efter skada, samt att se Anna Johansson tillbaka efter ett halvår utomlands! Som att detta inte var tillräckligt roliga nyheter har vi också ett nyförvärv vid namn Linda Augustsson, hon kommer att spela med dubbellicens då också i Åstorp/Kvidinge. Imorgon spelar damerna på bortaplan mot Malmö kl 16.00, vi håller tummarna för ytterligare 3 poäng!

Linda Augustsson
Foto: Krister Andersson

Foto: Krister Andersson

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå