Efter matchen: ”Besviken men bestämd”

Storvreta vann dagens match med 6-3 och tränare Lundin summerar. ”-Jag är besviken på vårt agerande i avgörande lägen. De är ett antal nivåer vassare i avslutslägena och de är mer distinkta i 50-50:dueller i egen zon. Samtidigt när jag kollar på statistik från matchen så är vi bra med gällande skapade chanser och skott på mål. Det gör mig ännu mer irriterad. Jag är bestämd över att vi ska jobba ännu hårdare för att förtjäna mål och poäng i de kommande matcherna.”, säger Oscar.

Summera matchen..
”- De kommer ut starkt och får oss att hamna fel i höjd. Sedan rättar vi till det och tar över första perioden. 2-2 känns rättvist efter den, vi har förmodligen klarast chanser för att göra fler som det känns. Precis som i fredags gör vi en svag andraperiod. Vi bjuder på mål bakåt och är för sällan beredda att ta stryk för att skapa chanser framåt. Tredje perioden är , som jag känner nu, okej hur prestationssynpunkt men vi skapar för få tunga chanser. De är väldigt effektiva och vinner välförtjänt.”

10 mål framåt på tre matcher. Hur känns det?
”-Självklart är siffran för låg. Framförallt om man ser till antalet skapade målchanser. Men det finns inga genvägar. Vi måste vilja göra mål, på varje skott, varje träning och match. Då kommer produktionen. För det svåra, att skapa chanser, har vi klarat av hittills.”

Hur ser du på försvarsspelet så här långt?
”-Antalet skott på mål vi släpper till är väldigt lågt. Vi snittar väl 13-14 mot oss per match så här långt. Det borde räcka till fler poäng än vad vi tagit hittills. Men bollen måste in på andra sidan isåfall. Klyschigt, men sant.”

Vad väntar här näst?
”-Gävle borta om två veckor. Vi får tid att vila upp kropparna efter en intensiv helg och jobba med de bitar vi behöver utveckla eller göra ännu bättre. Vi ska se till att vi förtjänar att göra fler mål och ta fler poäng i de kommande matcherna.”

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå