Efter vinsten i Uppsala: ”Moralen vid 1-3 det allra viktigaste!”

 

Foto: Gunnar Hoffsten / Pic-Agency )

Foto: Annette Bohlin / Pic-Agency

 

Herrarna besegrade Sirius med 5-4 uppe i Uppsala. Simon Bundgaard avgjorde matchen i förlängningen med sitt första Superliga-mål!

”-Jäkligt gott för laget och jäkligt kul för Simon som skapat ett par chanser redan tidigare.”, säger tränare Oscar Lundin.

Hur ser du på matchen i sin helhet?

”-Svår match. Man kände att det stod riktigt viktiga poäng på spel. Sirius spelade som vi förväntade oss och stundtals kom vi åt dom som vi ville, stundtals viceversa. Den största saken vi tar med oss är moralen i gruppen och sättet vi hjälper varandra vid underläge 1-3. Det kommer vi ha nytta av framöver.”

Hur ser du på det avgörande målet som blev en snackis?

”-Jättesvår situation för domarna såklart huruvida bollen gick över den faktiska mållinjen eller inte. Men (Jarno) Ihme var på sitt mål en hel del under matchen. Till slut kan en sådan detalj straffa en. Jag blev förbannat glad precis som hela laget oavsett. Gott med en 20-metersbågning också.”

…och Victor Ferraresis mål?!

”-Så läckert! En smart rörelse att falla ner från slottet och en riktig klasstyrning. Victor blir lite bättre för varje pass han får i kroppen. Touchen, skallen och fysiken. Allt kommer någon procent i taget. Han ska fortsätta så.”

Första besöket i IFU Arena också. Hur var den?

”- Fantastisk anläggning. På alla sätt. Synd att de bara kom 300 personer för att kolla dock. Inget tryck i en så mäktig hall.”

Hur ser nu kommande vecka ut?

”-Vi ser framemot Linköping borta på fredag. Skönt med några extra dagar emellan då det varit extremt tight ett tag nu. Nu får vi chansen att träna ordentligt igen.”

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå