En poäng i svårspelade Solnahallen!

Herrarna har de senaste åren haft oerhört svårt att ta poäng på bortaplan mot AIK. Igår blev det en poäng efter att man förlorat med 4-5 i förlängning. ”-På parketten här i Solna har Warberg inte plockat poäng på en rad försök. Det tar vi med oss härifrån. Grabbarna följer planen vi lagt upp och vi ger oss en väldigt bra chans att vinna matchen. Tråkigt och missvisande att det bara blev en poäng.”, säger Oscar Lundin.

Det var special teams som avgjorde, precis som mot Falun senast…

”-Ja, vi har haft problem med vårt boxplay i de senaste två matcherna. Där skall vi lägga lite extra tid inför Karlstad. Men ser man på 5v5-spelet åker vi hem stärkta härifrån och vi har en stark tro på det vi gör.”, fortsätter Lundin.

Warbergs mål gjordes av Daniel Karlander 2, Rikard Eriksson och Jonatan Åkesson.

”-När vi släpper fem mål så skall vi kunna vinna en match som denna. Det gäller att jobba vidare med våra avslut och beslut i och kring motståndarmålet. Vi kommer bli vassare och vassare.”

151101 Warbergs tränare Oscar Lundin under innebandymatchen i SSL mellan Warberg och Linköping den 1 november 2015 i Varberg.Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN / Cop 147

Foto: Krister Andersson

Nu vänds blickarna mot årets sista match då Karlstad kommer till Varberg på söndag.

”-Det skall bli en härlig avslutning på året. Det som är viktigt för oss är att känna publikens stöd och tro från läktaren. Att den är med oss trots de senaste veckornas tunga resultat. Vi kommer göra allt för att ge dem en fin innebandyjulklapp på söndag och försöka hjälpa till att skapa en grym atmosfär i hallen!”, avslutar Oscar.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå