Falun blev för svåra i sista matchen

Foto: Krister Andersson.

Foto: Krister Andersson.

Herrarna förlorade seriens sista match borta mot mästarna IBF Falun. 5-7 skrevs siffrorna till efter en spelmässigt jämn tillställning. Periodsiffrorna skrevs till 3-3,2-2,0-2 och Warberg vann skotten med 20-22.

”-Killarna bjöd verkligen upp idag och slet hårt under 60 tuffa minuter. Vi fick en kanonstart som vi tyvärr inte lyckas rida på tillräckligt väl. Mot Falun räcker det verkligen med att tappa 2-3% i intensitet så börjar de skölja över en.”, säger Oscar Lundin.

Warbergs mål gjordes av Mattias Kongstad 2, Robin Blåberg 2 och Daniel Nordlund. ”-Vi gör ett par fina mål idag och visar att vi kan såra motståndare på många sätt. Tyvärr räcker det inte att göra fem för att slå Falun.”

Säsongen är därmed över för herrarna.

”-Det känns sjukt jäkla bittert nu. Vilket ger revanschlusta omgående. Det är inte värdigt Warberg IC att säsongen är slut för herrlaget redan. Det kommer inte ske igen inom en lång framtid.”

Vad händer nu då för laget?

”- Vi kommer passa på att träna hårt och försöka skaffa oss ett försprång på de parametrar vi kan mot slutspelslagen. Vi ska göra allt i vår makt för att vinna betydligt fler matcher säsongen 16/17.”, avslutar Lundin.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå