Fjärde raka för herrarna!

Foto: Krister Andersson

Foto: Krister Andersson

Efter sex raka förluster mot Linköping blev det igår seger med 7-6 efter förlängning. ”-Vi står för en väldigt fin prestation idag. Killarna har verkligen tagit till sig sameplanen under veckan.”, säger Oscar Lundin.

Vad gjorde att vi äntligen kunde slå östgötarna?
– Vi är hungrigare och modigare än under de tidigare mötena och vi fick bra utslag av de taktiska förändringarna. Kul!

Förstafemman… Vad säger man?
– Ja du, igår bjöd dom på hela registret. Kortpassningsspel, slagskott i krysset och volleys…. Dom gillar att lira ihop och det syns.

Vad säger du om Linköping då?
– Dom är troligtvis inte alls nöjda med sin match. De hamnade på hälarna och fick inte kontrollen de brukar. Men de kommer igen. Ett mycket starkt lag.

Powerplay och boxplay höll på att kosta er dyrt. Vad säger du om det?
– Ja, PP har vi fått in en trygghet i innan med Johan Tomth (saknades pga skada igår) till vänster. Klart vi hade velat utnyttja något mer läge där. I boxplay handlar det om smådetaljer samtidigt som Jesper Johansson är väldigt duktig där för dem. Det räcker att man lägger en klubba åt fel håll en halvsekund så utnyttjar han det.

Nu väntar landslagsuppehåll.
– Det stämmer. Ett uppehåll som kommer ganska passande för oss. Vi har lite skavanker i truppen och vi har delar i spelet vi gärna vill lägga lite extra tid på. Sedan skall vi också passa på att göra saker tillsammans utanför Sparbanken Wictory Center. Ikväll blir det t.ex. bouleturnering!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå