Förlust i Växjö!

Foto: Krister Andersson

Mattias Hasselström gjorde ett av dagens mål. Foto: Krister Andersson

Herrarna förlorade dagens träningsmatch mot Växjö Vipers med 4-7. Warberg vilade en hel del spelare idag och spelade på två formationer hela matchen. ”-Det stämmer. Vi tog chansen att få känna på den belastningen idag när vi ändå ville vila en hel del spelare. Det var en mycket nyttig eftermiddag. Givetvis blir vi lite trötta till slut, och Växjö kan avgöra sent. Men vi gör många saker bra och det är inget från dagens match som oroar inför premiären.”, säger Oscar Lundin.

Första perioden var Warbergs och på tavlan stod det 0-1 efter 20 minuter.

”-Bägge lagen kommer ut lite ofokuserat och bjuder på en del chanser. Men vi tar tag i den första perioden sen och borde kanske ha haft ett par mål till med oss där. Växjö blev starkare därefter.”, fortsätter Lundin.

Målet i första perioden gjorde Robim Blåberg på en kontring.

Direkt i andra perioden kontrar istället Växjö in 1-1 och matchen står och väger. Blåberg gör sedan sitt andra för dagen då han snor bollen från en Växjöback och på egen hand placerar in bollen förbi Eero Kosonen i Växjö-kassen. Innan perioden är slut har även Simon Svensson kontrat in en boll, men Växjö i sin tur har gjort två mål och det är 3-3 på tavlan inför sista 20.

”-Vi anade givetvis att Växjö skulle ha lite mer bensin kvar i tredje, vi hade behövt utnyttja fler av våra powerplay idag för att vinna matchen. Mot slutet så orkar vi inte riktigt hjälpa Tobias (Jernsand) i egna målområdet och de kan avgöra matchen.”

Sista perioden slutar 4-1 till Växjö. Warbergsmålet gjordes av Mattias Hasselström i spel 5v4.

”Många saker gör vi bra idag. Så länge vi har fart under fötterna så får vi jättebra träff i egna zonen. Framåt så kontrar vi bra och jag tror vi har 6 eller 7 frilägen under matchen. 2 av dom utnyttjar vi.”, berättar Oscar.

Nu väntar 10 dagars uppladdning till premiären hemma mot nykomlingen Höllviken.

”Yes. Nu ska vi se till att fräscha till oss rejält och ladda på med energi. Kropparna skall skrika efter match efter nästa vecka. Höllviken kommer möta ett fullpumpat Warberg.”, avslutar Lundin.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå