Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Två sorters streckstrid i Karlstad

15 december 2017 15:00
Matchguide

Hemmalaget jagar slutspelsplats och gästerna vill resa sig från botten. Det är två typer av streck lagen vill förbi respektive ifrån när Karlstad tar emot Warberg på söndagseftermiddagen.


Karlstad - Warberg

Söndag 17:00 Colorama Arena

Fem senaste Karlstad: F, V, F, F, F

Fem senaste Warberg: F, F, F, F, V

I den sista matchen innan landslagsuppehållet åkte Karlstad på en tight förlust borta i Uppsala. Streckmötet med Sirius slutade matchen 3-2 för hemmalaget i en match där gästerna var på väg att hämta upp ett tremålsunderläge. Värmlänningarna höll dock inte hela vägen och fick istället se sig slagna för åttonde gången den här säsongen, vilket nu placerar dem strax under slutspelsplats. I det jämna mittenskiktet skiftar placeringarna titt som tätt och om poängdrottningen Jessika Eriksson och hennes Karlstad plockar en viktoria hemma i Colorama Arena på söndagen, kan man återigen kliva upp på en topp 8-placering.

Vad det gäller Warberg är laget inblandat i en annan form av streckstrid. Hallänningarna har i nuläget lika många poäng som nästjumbon IBK Dalen men sitter i skrivande stund på en bättre målskillnad - något som dock snabbt kan komma att ändras. Laget är nämligen inne i en dyster form med fyra raka förluster där man senast blev nollat hemma mot KAIS Mora. En ljuspunkt i lagets senaste form stavas däremot Andrea Envall, då 18-åringen har varit en av Warbergs bästa poängplockare den här säsongen och stod dessutom för fem baljor på två matcher innan förlusten mot Mora. Frågan är om Envall ska kunna hjälpa laget till att bryta sviten eller om Warberg fortsätter att sjunka nedåt i tabellen.