Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Dalen
DAL

Dalen söker revansch mot Warberg och Arneson

19 januari 2018 15:00
Matchguide

I det senaste mötet mellan lagen var det till slut Warberg som vann med 3-2, detta efter att Therese Arneson klivit fram för Warberg. Nu söker Dalen revansch samtidigt som hemmalaget kämpar för att hålla sig på säker mark.


Warberg - Dalen

Söndag 14.00 Sparbanken Wictory Center

Fem senaste Warberg: F, F, F, F, F

Fem senaste Dalen: V, F, F, V, F

Det går fortsatt tungt för Warberg som nu är uppe i åtta raka förluster. Trots att man bara tagit tre segrar denna säsong befinner de sig på säker mark i tabellen, men Linköping som jagar har samma poäng under strecket - med sämre målskillnad. Ska Warberg fortsätta att hålla sig över det nedre strecket är söndagens tre poäng otroligt viktiga då det bara är en poäng ner till jumboplatsen.

Dalen har också haft det tufft och befinner sig i den nedre delen av tabellen, med fem poängs marginal ned till just Warberg. Umeålaget tog dock en efterlängtad trepoängare på hemmaplan senast mot Jönköping - den första på hemmaplan denna säsong. Gästerna har dock varit starka på bortaplan och har vunnit fyra av de sex senaste bortamatcherna. Notera att Anna Skyltbäck svarade för fyra poäng senast, ett hattrick och en assist.

Senast de båda lagen drabbades samman bjöds vi på en jämn batalj. Med drygt en och en halv minut kvar av matchen stod det 2-2 då klev Therese Arneson fram för gästande Warberg och satte 3-2 med bara 38 sekunder kvar av matchen. Kan Warberg få Dalen på fall igen?