Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Endre
END

Warbergs förlustsvit är äntligen bruten

27 januari 2018 17:05
SSL Dam

Warberg hade inför lördagens möte mot tabelltrean Endre nio raka förluster. Och det var ett hårt krigande hemmalag som till slut fick gotlänningarna på fall. Warberg som nu skapat en liten lucka till Linköping på sistaplatsen i tabellen.


Warberg - Endre 3-2 (3-1,0-0,0-1)

Mål Warberg: Amanda Johansson, Andrea Envall, Jenny Dahl

Mål Endre: Sara Steen, Anna Moberg

Warberg som var pressat efter att Telge vunnit mot Linköping i bottenstriden var i stort behov av tre poäng för att fortsätta hänga på Telge och jakten på säker mark. Det var också hemmalaget som var starkast i den första perioden, trots att tabelltrean Endre tog ledningen med 1-0 så krigade hemmalaget och hade skaffat sig en 3-1-ledning inför den andra perioden.

Efter en mållös mittenperiod var det fortfarande matchboll för hemmalaget inför den sista perioden. En övertaggad Amanda Johansson åkte ut två minuter för slag och i och med det bjöd Warberg in gästerna i matchen och det numerära överläget skulle ge utdelning. Efter drygt en minut i powerplay såg Anna Moberg till att Endre fick in en reducering. Det blev en riktig rysare men hemmlaget såg till att resultatet stod sig perioden ut och Warberg bröt sin förlustsvit på nio raka matcher. I och med lördagens tre poäng gör man ett litet ryck från Linköping i botten av tabellen samtidigt som man bara har två poäng upp till Telge och säker mark.