Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Endre
END

Warberg med ny tränare hoppas på trendbrott mot Endre

26 januari 2018 15:00
Matchguide

Warberg kastade om i lagledningen i veckan och presenterade Mikael Nilsson som ny tränare. Kanske kommer laget att få en skjuts av förändringen i helgens möte med Endre, ett Endre som har fyra raka vinster och har ambitioner att klättra ännu högre i tabellen från sin tredjeposition.


Warberg-Endre

Lördag 15:00 i Sparbanken Wictory Center, Exelplanen

Fem senaste Warberg: F, F, F, F, F.

Fem senaste Endre: V, V, V, V, F.

Efter en tung period ligger Warberg på näst sista plats i tabellen, endast Linköping har färre poäng. Och på onsdagseftermiddagen bekräftade klubben att Patric Löfborg får lämna sitt uppdrag som huvudtränare. In kliver istället Mikael Nilsson för resten av säsongen. Löfborg kommer dock att fortsätta i klubben som sportchef, en roll som egentligen var tänkt att han skulle ta över först efter säsongen. Efter nio raka förluster gjordes alltså förändringar på ledarsidan som klubben hoppas ska kunna leda till trendbrott, kanske redan nu i helgen mot Endre?

Lördagens motståndare Endre har dock gått som tåget på slutet och kan bli en svår nöt att knäcka för Warberg och den nya tränaren. Senast tog Endre en 6-3-seger borta mot Linköping och gotländskorna har fyra raka vinster när man nu reser till västkusten för ett möte med ännu ett lag som huserar i tabellens nedre regioner. Endre ligger för närvarande trea i en jämn tabell och chansen är god att gå ikapp tvåan Pixbo poängmässigt, samtidigt som fyran IKSU flåsar gotländskorna i nacken endast två poäng bakom.