Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Warberg
WIC

Warberg på jakt efter ny trepoängare - söker revansch på Rönnby

11 februari 2018 10:00
Matchguide

Warberg tog under fredagen sin femte trepoängare denna säsong och är nu på jakt efter sin tredje raka vinst för att undvika botten av tabellen. Under söndagen ställs hallänningarna mot Rönnby som ligger på en stabil sjätteplats.


Rönnby - Warberg

Söndag 16.00 Bombardier Arena

Fem senaste Rönnby: V, F, V, F, V

Fem senaste Warberg: V V, F, F, F

Rönnby har gett blandat resultat sett till de fem senaste matcherna och har varvat segrar och förluster. Rönnby ligger nu på en sjätteplats i tabellen och har hela tio poäng ner till Malmö och Sirius på sjunde och åttondeplatsen. Värt att notera är dock att västeråslaget är starka på hemmaplan och har tre raka vinster i Bombardier Arena, en svit som man nu vill förlänga när Warberg kommer på besök.

Gästande Warberg har klättrat upp till en tiondeplats i tabellen och kommer med två raka vinster bakom sig, den senaste kom under fredagen när Jönköping var på besök och Warberg vann med 7-2. Det är viktiga poäng på spel ikväll för Warberg som trots tabelläget kämpar för att hålla sig över det nedre strecket. Det skiljer nämligen bara en poäng ned till Telge som är näst sist. Warberg, Jönköping och Karlstad har alla 16 poäng men Warberg har bäst målskillnad.

Den 15 oktober förra året möttes de båda lagen i Sparbanken Wictory Center, då kunde Rönnby åka hem med tre poäng efter att ha vunnit med 6-4. Men segern satt långt inne då de båda lagen turades om att ta ledningen under två perioder. I inledningen av den sista perioden kunde Linnéa Nilsson fastställa slutresultatet för gästerna. Nu söker Warberg revansch.