Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Warberg
WIC

Formstarkt Sirius tar sig an hungrigt Warberg

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Det är många extra viktiga matcher i SSL just nu, många lag kämpar på olika håll i tabellen. Medan Sirius kämpar för att hålla undan för en slutspelsmatch är fokus för söndagens motståndare Warberg att hålla sig över det streck som just nu separerar halländskorna från plats 13 och 14 i tabellen.


Sirius-Warberg

Söndag 13:30 i IFU Arena A

Fem senaste Sirius: V, V, V, F, F.

Fem senaste Warberg: F, V, V, F, F.

Tabellsjuan (i skrivande stund) Sirius går riktigt starkt för tillfället. Den överraskande och imponerande 7-3-segern mot Endre i förrförra omgången följdes upp med en viktig uddamålsvinst mot Dalen i senaste matchen. Sirius har nu skaffat sig ett litet andrum i kampen för att hålla i första hand just Dalen bakom sig för en slutspelsplats. Men marginalerna är inte stora och segern mot Umeålaget i förra matchen var nödvändig för att skaffa sig det fem poäng stora avståndet som just nu skiljer Sirius från lagen under slutspelsstrecket.

Warberg kämpar i botten av tabellen för att hålla i första hand trettondeplacerade Telge bakom sig, men kikar givetvis även uppåt i tabellen. 4-8-förlusten senast mot Rönnby hjälpte såklart inte till om laget ska klättra, men samtidigt kom Warberg från två vinster innan dess och kanske är de verkligen på gång nu när det börjar dra ihop sig till upplösning av grundserien. Therese Arneson gjorde hattrick i Warbergs senaste segermatch.