TÄBY

Täbys slutperiod knäckte Warberg

4 mars 2018 19:30
SSL Dam

Det var en tät match mellan Täby och Warberg - i två perioder. Sedan gick hemmalaget ut i den tredje perioden och var nästan hundraprocentiga i avsluten, något som knäckte gästerna fullkomligt.

Täby-Warberg 11-3 (2-1,2-2,7-0)

Mål Täby: Ranja Varli 4, Jennifer Stålhult 2, Julia Croneld 2, Moa Tschöp, Sara Attermo, Michelle Rydin.

Mål Warberg: Jenny Dahl, Anna Ekdal, Amanda Johansson.

Täby kom ut starkt till matchen och pressade tillbaka Warberg. Gästerna stretade dock emot bra, och lyckades också hålla siffrorna nere, trots stort spelövertag från hemmalaget.

Spelbilden fortsatte i den andra perioden och Warberg lycades också skaka Täby, och hade kontakt i matchen efter två spelade perioder då ställningen var 4-3 till hemmalaget.

Täby kom dock att knäcka gästerna fullkomligt i den sista perioden. Anfall på anfall kom från Täby kom, och allt gick i mål. Hela 7-0 slutade den tredje perioden och segersiffrorna blev till slut klara 11-3. Ranja Varli bjöd på fyra mål i matchen och Jennifer Stålhult och Julia Croneld gjorde två mål var.