Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Warberg
WIC

Warberg on fire - ska utmana skakigt Täby

2 mars 2018 15:00
Matchguide

Februari har svept förbi med växlande vindar för Täby och Warberg. Nu laddar den galet formtoppade tabelltian för fortsatt segerrad, borta mot ett alltmer pressat Täby.


Täby - Warberg

Söndag 17:00 Tibblehallen

Fem senaste Täby: F, F, F, V, F

Fem senaste Warberg: V, V, F, V, V

Först tre vinster på de 17 inledande matcherna. Nu fyra segrar på fem försök. När det behövts som allra mest har Warberg plockat fram säsongens både bästa spel och starkaste resultat. Förra helgen sänktes Linköping med 7-6, en gastkramande fight där Camilla Halldén gjorde fyra mål.

Västkustgängets hysteriska formtopp har kommit i precis rätt tid. Med sina fyra triumfer på slutet har Warberg stigit i tabellen, från en plats under nedflyttningsstrecket till plats tio med visst hopp om slutspel. Upp till plats åtta skiljer endast fem poäng med fyra omgångar kvar att spela. Samtidigt är Warberg inte helt säkra med sju poäng ner till nedflyttning, men formen hos laget bådar minst sagt gott.

En seriekonkurrent med klart dystrare facit på slutet är Täby. Höstens och vinterns topplag och SM-guldkandidat har kollapsat fullständigt, med sex förluster på sina sju senaste matcher. Förlustraden är just nu uppe i tre raka nederlag med 3-5 borta mot Endre som färskaste minne. Täby är efter svackan nere på plats fem i tabellen och jagas underifrån.