Hemma
Warberg
WIC
Borta
Kalmarsund
KAL

Inför seriefinalen mot Kalmarsund med Jesper Larsson!

8 februari 2018 11:55
Herr

Seriefinal mot Kalmarsund på söndag och en tuff match väntar för oss! Vi tog en pratstund med Jesper Larsson som senast ersatte skadade Anton Birgersson i vår första formation på ett bra sätt och fick även hänga dit två mål. Så se till att ta er till Sparbanken Wictory Center på söndag för att stötta laget till nya poäng!


Var det skönt med en veckas matchuppehåll efter intensivt matchande i slutet på januarimed många matcher på kort tid? Skönt o skönt, alltid roligt att spela mycket matcher och matchuppehåll betyder bara mer fys så jag föredrar matchveckor.

Nu väntar Kalmarsund i en seriefinal då de ligger tvåa 6 poäng bakom oss, senast vi möttes vann vi efter sudden death. Vad kan vi förvänta oss för matchbild på söndag? Jag tror vi kan förvänta oss två lag som kommer vara otroligt noggranna och aggressiva i försvaret men även två anfalls starka lag som gillar att spela innebandy!

Är det några speciella spelare i Kalmarsund som vi behöver hålla ett extra öga på under matchen och vad är Kalmarsunds styrkor? Klart det finns spelare som sticker ut men jag tror det är viktigt att vi inte stirrar oss blinda på det då hela laget består av enormt duktiga spelare som kliver fram om man ger dem för mycket tid och yta. Vi vet att kalmarsund är väldigt bra offensivt speciellt deras första femma! Omställningsspelet är absolut något vi behöver se upp med på söndag.

Senast fick du ersätta skadade Anton Birgersson i första formationen som vänster forward, kommer det bli spel för dig i den formationen igen på söndag? Om det blir spel i den formationen igen vet jag inte än utan det är något Kent och Bagarn får bestämma under veckan, dem spelar den spelaren som passar bäst in för matchen!

Du har under säsongen spelat på många olika positioner i laget. Men vilken position föredrar du mest om du själv får bestämma? Ja det har ju hoppats lite fram och tillbaka mellan de olika positionerna på grund av skador och andra komplikationer, vilken position jag själv föredrar hoppar lite ifrån vecka till vecka;)

Du kom hit som ny inför säsongen, hur tycker du att det gått för dig under säsongen hittills? Säsongen hittills har väll varit upp och ner, det var större skillnad i spelet än vad jag själv hade trott, men nu emot slutet så känner jag ändå en enorm utvecklingskurva och det var lite meningen med denna säsongen, just att se till den egna utvecklingen och lagets prestationer och inte så mycket på poäng och speltid så än så länge är jag ändå nöjd med säsongen!

Hur tror du matchen slutar på söndag? Oj jätte svår fråga, men jag tror att det blir jämnt ända in i slutet men att vi lyckas dra längsta stråt tillslut!

En sista fråga. Har du några speciella rutiner inför match som du måste göra? Vid samlingen vid målet innan matchstart sätter jag fyra fingrar i hålen på nätet vid vänstra krysset. Varför vet jag inte, bara en grej jag gör! Sedan måste ju självklart det gamla trogna pannbandet vara på!

Tack för att du tog dig tid och lycka till på söndag! Tack så mycket

Läget i laget: Anton Birgersson och Joakim Andersson är borta pga skador.