Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Warberg
WIC

Warberg tog tre viktiga poäng och en ny tabellplacering

16 december 2018 15:05
SSL Dam

Det var tre viktiga poäng på spel i bottenstriden när tolvan Sirius tog emot Warberg som jagade på en trettondeplats. Gästerna öppnade starkast men Sirius krigade sig tillbaka i matchen men förlorade sedan med uddamålet - gästerna åker hem med tre viktiga poäng och är nu uppe på en tolfteplats.


Resultatet:

Sirius - Warberg 3-4 (0-1, 0-2, 3-1)

Mål Sirius: Anna Gertz, Agnes Wiklund, Maja Brodin

Mål Warberg: Johanna Johansson, Jenny Dahl, Andrea Envall, Therese Arneson

Rubrikerna:

– Det var tre viktiga poäng som stod på spel i bottenstriden och det var gästerna som kom ut hårdast för att få med sig de poängen hem. Matchen var jämn men Warberg tog till vara på de chanser de fick.

– Sirius blåste liv i matchen i slutskedet av den sista perioden och med en minut kvar låg de bara under med en boll. Men resultatet stod sig matchen ut och Warberg kunde åka hem med tre viktiga poäng.

– Johanna Johansson gjorde sitt första mål för säsongen när hon öppnade målskyttet för Warberg. Även Therese Arneson svarade för säsongens första fullträff, noterbart är dock att detta var Arnesons fjärde match denna säsong.

– Warberg lämnar trettondeplatsen och går om Sirius som petas ned under nedflyttningstrecket. Hemmalaget har nu sex poäng och Warberg har åtta poäng.