Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Fagerhult
FHI
Borta
Warberg
WIC

Inför match med Kent Göransson

5 oktober 2018 11:30
Herr

Efter två raka segrar i inledningen av säsongen så ger sig herrarna iväg för att spela bortamatch mot Fagerhult Habo idag. En tuff bortamatch mot ett Fagerhult som tippas hålla till i toppen av tabellen i år efter en stark Silly Season. Vi fick ett par ord med tränare Kent Göransson innan avfärd mot kvällens match.


Vi kommer från två raka segrar i säsongsinledningen. Misstänker att du är nöjd över det, men vad är det som gjort att vi vunnit båda matcherna?
-Det har ju varit två rätt olika matchbilder i de båda matcherna. Men totalt sett har vår vilja att vinna varit mycket stark i de båda matcherna. Vi har kanske inte spelat på topp men hittat vägar att vinna de båda matcherna vilket till slut ändå är det som räknas.

Nu står Fagerhult för motståndet som inlett säsongen med en seger i sudden och en förlust. Normalt sett är de starka på hemmaplan, blir det en tuff uppgift ikväll för er?
-Fagerhult borta på parkett är en tuff motståndare, dessutom besegrade dem oss i Sibylla Cup så vi vet att det kommer bli en match där vi måste ligga på en hög nivå för att bärga alla poängen.

Är Fagerhult ett lag som kommer vara med och fightas i toppen av tabellen i år tror du?
-De har ett lag som borde tillhöra topp fyra med de förstärkningar de fått in till den här säsongen. Men det finns många lag som aspirerar på de platserna så det kommer krävas bra insatser av alla lag som vill åt placeringarna i toppen av tabellen.

Vad är Fagerhult styrkor och vad bör ni se upp med ikväll?
-De har ett ruggigt bra kontringsspel och i Sibylla Cup skojade de bort oss rejält i de momenten. Sen har de ett koppel av duktiga spelare som vi verkligen behöver vara på tå för att stänga ner.

Hur är status bland spelarna i Warberg, några skador eller sjukdomar att rapportera om?
-Vi har just nu inga skador eller sjukdomar att rapportera så det ser ljust ut.

Någon av de egna spelarna som sett extra vass ut på träningarna i veckan och kommer göra en bra match ikväll?
-Ingen som sticker ut så men det är många som krigar om att få starta matcherna vilket blir en sund konkurrenssituation vilket gör att varje träning blir viktig för alla spelare.

Inbördes möten:
Warberg- Fagerhult 2-0 i matcher

Topp tre interna poängligan Warberg:
Mattias Kongstad 4+0
Kim Clemedtson 3+0
Joel Berg 1+2

Matchstart 19.30 Habo Sporthall, och för er som inte är på plats kan matchen ses på webben. Länk till sändningen hittar du här.