Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Mullsjö
MUL

Warberg väntar efter turbulent vecka

2 november 2019 23:49
HERR

Igår, fredagen den 1/11 firade Mullsjö AIS 30 år. Det blev en turbulent födelsedag för klubben då en tränarstab avtackades och en ny hälsades välkommen tillbaka. Symptomatiskt för Mullsjö AIS och en passande födelsedag för en klubb i ständig utveckling? Kanske. Oavsett, imorgon söndag reser man till västkusten för match mot Warberg IC i Superligan.


Det är väl tveksamt om det blir så mycket ändringar på söndagen utan troligen försöker Elf/Utterberg behålla kontinuiteten på plan så gott det går efter en speciell vecka för laget. Hur som helst står Warberg för motståndet. Ett Warberg som spelat in sex poäng på nio matcher. Senast pressade man dock Dalen uppe i Umeå och förlorade till slut med bara ett mål. Så någon enkel match lär det definitivt inte bli i Sparbanken Wictory center på söndagskvällen.

Bästa poängplockare i Warberg hittills är Mattias Kongstad på 15 poäng tätt följd av två gånger Birgersson, Anton och Joel.

För gästernas del är de två senaste matcherna rätt rejäla vinster, som bekant. Först rekordvinsten 13-2 mot Kalmarsund och sedan 11-6 mot Höllviken. Fler och fler spelare har också börjat återvända efter operationer och skador. Snart får vi förhoppningsvis också se JIK-förvärvet Gustav Johansson på plan efter sin skada.

Ni som inte kan åka till Varberg får ratta in SSL-play på söndag klockan 18.00. Bäst är ju såklart dock att sätta sig i bilen och köra ner längs kusten för att visa stöttning nu när det blåser starka vindar.