Hallå där, Ebba Blomén…

5-ebba-1516
1.) …som åkte på en skada i senaste matchen. Vad hände egentligen?

Jag gjorde en löpning hemåt då Lund höll på att kontra. När jag skulle vrida upp mig så fastade sulan i golvet och knäet vred sig.

2.) Du har varit på undersökning. Vad säger prognosen?

Undersökningen säger att knäet är stukat, man kan dock inte utesluta något annat och har därför gjort magnetröntgen. I skrivande stund väntar jag på svar, hoppas på positivt besked så jag kan komma tillbaka så fort som möjligt!

3.) Du gick från forward till back i år. Hur trivs du i den rollen?

Jag trivs väldigt bra som back. Känns som jag hittat hem mer på den positionen. Jag gillar att styra och ha spelet framför mig. Jag skulle säga att jag är en passningsspelare och på backen så får jag mer utrymme för det.

4.) Just nu serieledning, din analys varför vi leder?

En otroligt jämn serie i år, vi har en stark trupp där alla går åt samma håll. Vi är det laget i serien som är bäst tränat och kan därför trötta ut motståndet i tre perioder. Vi är starka i både passningsspelet och i närkamperna, och enligt mig är det svaret på varför vi leder!

5.) Fröjered nu på söndag, dina tankar inför den matchen?

Det blir en jämn och tuff match! Fröjered är duktiga och har tidigare säsonger hållit ett högt tempo. Vi kommer behöva vara noggranna i försvaret och ha samma inställning som tidigare matcher. Om vi fortsätter som vi gjort i tidigare matcher, så kommer Fröjered ha svårt att stoppa oss. Jag tror vi vinner matchen med 5-3.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå