Hallå där, Frida Ericsson

frida

I helgen skrev du på ett 2-årsavtal med Warberg IC. Vad är det som gjort att du har valt att flytta söderut?
– Jag ville ha nya utmaningar både som spelare men också som person då jag flyttar till en helt ny stad, vilken verkar väldigt trevlig och att få lär känna nya människor både på men också utanför innebandyplanen.

Du spelade under den gångna säsongen med Stenhagen i div 1 östra. Berätta om din säsong?
– Jag kom till Stenhagen när säsongen redan hade startat, vilket betydde att jag inte var med och spelade de 2 första matcherna. Men efter det har jag lirat alla matcher utom en, då jag var krasslig. Det var en säsong som fick mig att utvecklas ännu mer som spelare men också som person då jag fick ganska stort ansvar, vilket var jätteroligt. Min första match var i derbyt mot Storvreta där jag också gjorde det första målet, efter det gick jag mållös några matcher för att sedan snitta minst 1 mål per match resterande del av säsongen.

Vilka styrkor har du framförallt som innebandyspelare?
– Mitt skott och min spelförståelse samt att jag gillar avgörande lägen – ”bäst när det gäller”.

Berätta lite om din innebandymässiga bakgrund?
– Jag började spela innebandy i Storvreta IBK när jag var 6 år gammal, där spelade jag fram till jag var 10 år, då hörde jag talas om att Sirius hade ett flicklag och då slapp jag pendla de 2 milen t/r till Storvreta. Jag spelade sedan i Sirius fram till att de inte längre skulle ha en tjejsida så då fick hela laget byta över till FBC Uppsala där spelade jag till för 3 säsonger sedan. Därifrån gick jag till Stenhagen för att utvecklas och från Stenhagen gick jag sedan till Hagunda då jag sökte ännu mer speltid vilket jag fick och därmed utvecklades en hel del. Efter Hagunda gick jag tillbaka till Stenhagen då de verkade ha intressanta saker på gång och en satsning som jag ville vara med på. Slutligen har jag nu hamnat här, i Warberg IC, vilket ska bli väldigt roligt. Åh vad jag längtar till säsongsstarten!

Välkommen!
– Tack

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå