Hallå där, Linn Johansson

linn-johansson-2
Berätta lite om dig själv och vad du är för spelartyp. Hur har din karriär sett ut hittills?

– Är 22 år och har precis avslutat tre års studier på högskolan i Skövde, så numera är jag utbildad ekonom. Jag ser mig själv som en typisk center med bra blick för spelet och som alltid gör allt för laget. Har spelat innebandy i Fröjereds IF sedan jag var 11 år varav de senaste fem säsongerna i div 1. Därför ska det bli extra roligt att nu ta steget upp till SSL och Warberg IC.

Vad jobbar du med/vad vill du jobba med? Andra intressen?

– Som sagt, nyexaminerad ekonom så ser mig själv inom det yrket. När jag inte spelar innebandy följer jag gärna annan sport och umgås med familj och vänner.

Vad har du för förväntningar på nästa säsong?
– Först och främst lära känna tjejerna och komma in i spelet. Efter det vill jag utvecklas som spelare och så hoppas jag att vi som nykomling kan överraska.

Du har mött Warberg som motståndare under flera säsonger, vad tycker du är tilltalande i Warbergs spel och vad kan du bidra med att utveckla?
– Warberg har i mina ögon alltid varit ett fartfyllt och spelande lag. Dem trummar på tills sina motståndare inte orkar längre. Jag hoppas att jag kan bidra till den roliga innebandyn och även göra en kasse eller två.

Vad tror du är den största skillnaden mellan spel i allsvenskan och SSL?
– Tempot och fysiken, helt klart. Att allt går mycket fortare.

Varmt välkommen till Warberg IC och lycka till nästa säsong.
– Tack och bock!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå