Hallå där, Robin Blåberg

Foto: Krister Andersson

Foto: Krister Andersson

Robin Blåberg har varit skadad ett tag men börjar närma sig spel igen. Vi tog ett litet snack med honom.

Robin, du närmar dig comeback efter skada, hur är statusen idag?
-Ja det stämmer, just nu känns det helt okej och jag hoppas vara tillbaka ganska så snart.

Berätta lite, vad är det för skada du haft och hur har rehabträningen sett ut?
– Jag har haft problem med både min ljumske och min höft, men nu senast så har det enbart varit ljumsken som krånglat. Jag hade lite ont redan i första matchen mot Höllviken och det fortsatte att bli värre varje match som gick. Tillslut efter Sirius matchen var det så illa att jag knappt kunde gå så då bestämde vi oss för att jag skulle vila från både träning och match och istället rehabträna. I början var det mycket cykel för att hålla igång blodcirkulationen och även mycket annat såsom stretch och massage för att få bort det onda. Sedan har det varit att träna upp den och långsamt vänja kroppen vid innebandytempot igen.

Hur frustrerande är det att stå vid sidan av och titta utan att kunna påverka?
– Det börjar bli väldigt frustrerande nu, jag har redan missat 7 matcher och på söndag blir det den 8e. Jag hade planerat att vara med mot Karlstad hemma men åkte på en förkylning i 2 veckor som även drog mig tillbaka lite i rehabtäningen. Men nu börjar det kännas bra och jag har varit med lite på träningarna så nu hoppas jag att det är nära!

Du har sett laget från sidan nu ett tag, hur tycker du det ser ut och hur mycket saknas du?
-Jag tycker det ser helt okej ut, det finns några matcher som vi borde ha vunnit och fått med oss lite mer poäng i men generellt har laget visat sig bra. Slå Dalen borta i SD tex är bra samtidigt som vi borde vunnit mot Karlstad hemma, där fanns dock många faktorer som bidrog till den förlusten. Sen förstår jag grabbarna att det är tufft, just nu har vi inte ens 3 hela femmor att lira på. Vi är 4 st som är skadade nu och det räcker att någon blir sjuk så blir det kämpigt, så på det viset saknas både jag och de andra.

Nu väntar regerande mästarna Storvreta på hemmaplan, tankar inför det?
– Bara att köra på, vi spelade bra mot dom förra året och de känns lite svagare iår än föregående år så jag tror vi tar 3 fina poäng i Sparbankshallen. Vi vinner med 7-5 och ”Kongo” gör 3 mål.

Då önskar vi dig och laget stort lycka till på söndag och välkommen tillbaka i spel!
-Tack!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå